„Az elmúlt 4 hónapban már másodszor öltek meg” – írta dühösen a világ egyik legismertebb játékosügynöke

2022. április 28. 16:19

Közösségi oldalán jelezte: él.

2022. április 28. 16:19
null

Egybehangzó olasz sajtóértesülések szerint 54 éves korában elhunyt a labdarúgás egyik legismertebb játékosügynöke, Mino Raiola. A hírek szerint a holland–olasz ügynök halálát egy gyors lefolyású betegség okozta, de konkrétumot nem említenek.

Aki viszont konkrétumot közölt az maga Mino Raiola. A világ egyik legismertebb, a labdarúgás világában jártas újságíró, az olasz Fabrizio Romano hivatalos Facebook-oldalán tolmácsolta a játékügynök hivatalos közleményét, aki azt írja:

Raiolát idén január közepén megműtötték, és ugyan akkor az első hírek még életmentő beavatkozásról szóltak, később Raiola hivatalos Twitter-csatornáján azt írta, tervezett beavatkozásról volt szó, nem forgott veszélyben az élete.

Nyitókép: Paolo Manzo / NurPhoto / AFP

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mo ching
2022. április 28. 17:48
Ha az oroszok oldalán harcolnál Ukrajnában, akkor hetente jelenne meg a halálhíred az ukrán médiában. Komoly versenyben lennél Kadirovval, Mishával meg még pár harcossal egyetemben.
Ólat a trolloknak
2022. április 28. 17:09
Guiness-rekord :-)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!