Visszatérnek az uniós diplomaták Kijevbe

2022. április 09. 20:02

Ezzel a lépéssel még közvetlenebbül és szorosabban együttműködhetnek Ukrajnával.

2022. április 09. 20:02
null

„Az Európai Unió újrakezdi diplomáciai jelenlétét Kijevben, miután Oroszország ukrajnai inváziója után ideiglenesen Lengyelországba helyezte át ukrán külképviseleteit” – jelentette be pénteken az Európai Unió. 

CNN emlékeztet, hogy Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke és Josep Borrell, az EU külügyi és biztonságpolitikai főképviselője pénteken a háború sújtotta Ukrajnába utazott, hogy találkozzon Volodimir Zelenszkij elnökkel és más ukrán tisztviselőkkel.

– írta közösségi oldalán Josep Borrell kül- és biztonságpolitikai vezető. Hozzátette, hogy ezzel a lépéssel még közvetlenebbül és szorosabban együttműködhetnek Ukrajnával.

Nyitóképen Josep Borrell kül- és biztonságpolitikai vezető. Fotó: MTI/AP

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Takagi
2022. április 10. 11:43
Nagy kár. Maradhattak volna harcolni.
korona.2.0
2022. április 10. 10:35
Hol van már a régi szabadkereskedelmi alakulat az EKG, hol van a szén és a vas egyesülete. Mi ez a mai úgynevezett EU ??? Egy hatalmas, ingyenélők hadserege, akiket meg sem választottak az országok polgárai. Egy önmagába rohadó hatalmas semmi. Tekintélyük ugyancsak semmi. Az Orsolya is inkább haza menne és megtanulna főzni, takarítani, a férjét kiszolgálni kellően. Olvastam, hogy amikor végre eltávolították a német hadsereg éléről, a katonák ezt pezsgővel ünnepelték. De ő nem veszi észre magát.
Ólat a trolloknak
2022. április 10. 08:02
Halált megvető bátorsággal. Ja nem.
Klebermann
2022. április 10. 04:27
Helyes, bátor húzás. Ki kell verni az oroszokat az országból, meg a szart is belőlük.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!