Az orosz védelmi minisztérium szerint ukrán olajfinomítót és katonai célpontokat ért támadás

2022. április 25. 15:12

Precíziós irányítású, nagy hatótávolságú fegyverekkel megsemmisítették a Kremencsuk város északi külterületén lévő, üzemanyag előállítására szolgáló olajfinomító létesítményeit – számol be a BBC.

2022. április 25. 15:12
null

Az orosz erők üzemanyag- és olajfinomító létesítményeket semmisítettek meg a közép-ukrajnai Kremencsukban, a Dnyiprótól északnyugatra fekvő városban – állította hétfőn a védelmi minisztérium, amelyről a BBC számol be.

Igor Konasenkov, az orosz védelmi minisztérium szóvivője az ukrajnai orosz „különleges katonai műveletről” tartott legutóbbi tájékoztatóján elmondta, Oroszország 56 katonai célpontra is csapásokat mért. Precíziós irányítású, nagy hatótávolságú fegyverekkel megsemmisítették a Kremencsuk város északi külterületén lévő, üzemanyag előállítására szolgáló olajfinomító, valamint az ukrán csapatok csoportosításának katonai felszerelését biztosító kőolajtermékeket tároló létesítményeket. 

A BBC-nek nem sikerült függetlenül ellenőriznie ezeket az állításokat.

 

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mandarin.
2022. április 25. 19:49
A jobb szektor Novgorodkaban található főhadiszállását megsemmisítette az orosz légierő. Ezt az orosz Gazetaban olvastam ma délelőtt, de a Pravda is hitelesnek tűnő információkat közöl a háborús konfliktusról. https://m.gazeta.ru/army/news/2022/04/25/17633570.shtml
Gyzoltan
2022. április 25. 17:56
"A BBC-nek nem sikerült függetlenül ellenőriznie ezeket az állításokat." A BBC-nél még a Mazsihisz is megbízhatóbb hírforrás..!
Crusader
2022. április 25. 16:04
Nem akarok atomháborút. Ha ehhez az kell, hogy az oroszok a földdel tegyék egyenlővé ukrajnát, akkor én ezt támogatom.
Griffi
2022. április 25. 15:46
Slava Rossija
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!