Varsóban Putyin és Magyarország ellen is tüntettek a hétvégén

2022. február 28. 19:27

A tömegnek az nem tetszett, hogy sajtóhírek szerint Magyarország nem támogatta Oroszország SWIFT-ből való kizárását. Viszont a sajtóhír hamis volt.

2022. február 28. 19:27
null

Varsóban nemcsak Putyin, hanem Magyarország ellen is tüntettek a hétvégén – írta meg az Azonnali. A cikkükben kifejtették, hogy a „többnyire lengyelekből és ukránokból álló tömegnek nem tetszett, hogy Magyarország eleinte nem támogatta, hogy Oroszországot zárják ki a SWIFT-rendszerből”.

Elmondták, hogy a magyar nagykövetség elé vonult a tömeg, ahol azt skandálták, hogy

szégyen, szégyen!”

Annak ellenére vonultak hazánk nagykövetsége elé, hogy a magyar kormány is megszavazta az uniós szankciót.

A szervezők szerint azért mentek oda, hogy „megköszönjék a magyarok tisztességét, »mert érdemes tisztességesnek lenni«”.

kapcsolódó

Így vetődött árnyékra a baloldal: nem Magyarország gátolja Oroszország SWIFT-ről való letiltását
Összeszedtük az ellenzéki politikusok megnyilvánulásait, amelyekben azt sugallták: miattunk nem szankcionálja az EU keményebben Oroszországot. Bővebben is érdekel...

Összeszedtük az ellenzéki politikusok megnyilvánulásait, amelyekben azt sugallták: miattunk nem szankcionálja az EU keményebben Oroszországot.

Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Összesen 90 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Klebermann
2022. március 01. 09:04
Már rég megérdemelte a magyar kormány, hogy tüntessenek ellene. Valóban Európa szégyene ez a kommunista időket visszaálmodó, oroszsimogató, kamumagyar bűnbanda.
szamiz2022
2022. március 01. 06:36
Tényleg hamis hír volt, 27 országból 24 már támogatta, de mi a németekkel, olaszokkal a legvégéig kitartottunk az ellenzésben, hogy aztán a legvégén már csak a németek maradtak. Végül megszavaztuk, de ameddig politikailag lehetett gátoltuk a szankció élesítését.
zara
2022. február 28. 22:13
a szájhősök menjenek a frontvonalra...
iIonah
2022. február 28. 21:55
Buta lipsik Lengyelországban is vannak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!