Ceglédi: Számomra innentől az a döntő, ki mit akar tenni, hogy Magyarországot megóvja a háborútól

2022. február 24. 11:07

A politikai elemző is megszólalt az ukrán válság kapcsán.

2022. február 24. 11:07
null

Mint arról mi is beszámoltunk, Oroszország teljes körű támadást indított Ukrajna ellen. Zelenszkij elnök hadiállapotot rendelt el. Ukrajna szerint minden oldalról támadja őket az ellenség. 

A helyzettel kapcsolatban Ceglédi Zoltán közösségi oldalán osztotta meg álláspontját, mint írja, „ez most a személyes preferenciám, arról egyelőre fogalmam sincs, hogy a szavazók többsége mi alapján dönt áprilisban:

számomra innentől az a döntő bármely politikai erő megítélésében, hogy mit akar tenni annak érdekében, hogy Magyarországot megóvja a háborútól”.

Percről percre történő tudósításunkat az ukrán helyzetről ide kattintva olvashatja el.

*** 

Márki-Zay fegyvereket és magyar katonákat küldene Ukrajnába, Orbán szerint Magyarországnak ki kell maradnia a háborúból

Mutatjuk az ukrán válságra adott kormánypárti, valamint baloldali álláspontokat. Bővebben is érdekel...

Nyitókép: Ceglédi Zoltán Facebook-oldala 

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
certus
2022. február 24. 16:51
Segítek Ceglédi úrnak: A beszélgetés során Gulyás Márton arról kérdezte Márki-Zay Pétert, hogy miniszterelnökként segítené-e Ukrajnát a háborús konfliktus megelőzésében. Válaszában Márki-Zay leszögezte: Mindent, amit a NATO szövetségi rendszere megenged, azt nagyon szívesen segítenénk.” A műsorvezető konkrétan rákérdezett a baloldal miniszterelnök-jelöltjétől, hogy „akár katonai segítséget is biztosítanál-e?” Márki-Zay először annyit mondott: „hogyha nem Putyin ügynökeként működne Magyarország, akkor természetes, hogy a NATO tagjaként, minden módon, amit a NATO eldönt azon belül a szövetség keretein belül, mindenféle segítséget megadhat Ukrajnának”, azonban Gulyás ismét rákérdezett: „Akár katonait is?” Márki-Zay Péter aláhúzta: „Hát, hogyha a NATO úgy dönt, akkor akár katonait is”. Emeljük ki még egyszer: "akár katonait is" https://mandiner.hu/cikk/20220224_marki_zay_peter_belfold_444_katonak_fegyverek_ukrajna_orosz_ukran_haboru
redhaven
2022. február 24. 13:18
Szaporodnak az ukránzászlós profilképek a fészbukon,patakzanak a megfelelni akarás könnyei. Némely politikus akkora baromságot beszél,hogy azért komolyabb helyen börtön járna. Palira gondolok,a nyári idénymunkásra Ungvár mellől.A húzós,nagyon melós hetekre,hogy milyen keményen dolgozott,ez az egyszerű,tanulatlan cigánygyerek,még innen a családalapításon.Remélem nyáron visszajössz,és szünetben táncolsz,önfeledten,pazarul,ahogy a véredben van.Majd veszek neked túrós batyut,azt nagyon szeretted. Vigyázz magadra "Pui"!
Zod
2022. február 24. 12:43
Gyurcsány meg a Makizaj önként leállítaná a gázvásárlást, Paks-II-t, magyarországi vakcinagyárat. Tehát már háború nélkül is háborús körülményeket hoznának létre: betegen fagyoskodnánk a sötétben. Röhögnék, ha nem lenne tragikus.
Syr Wullam
2022. február 24. 12:43
Ceglédi katonakorú, szóval, ha lenne egy csöpp esze, akkor nem balra szavazna, különben hamar a cerka rosszabbik végén találhatja magát.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!