Fox News: Kibertámadás érte az amerikai külügyminisztériumot

2021. augusztus 22. 07:18

Egyelőre nem tudni, hogy mikor fedezték fel a behatolást, amely nagy valószínűséggel néhány héttel ezelőtt történt.

2021. augusztus 22. 07:18
null

Kibertámadás érte nemrég az amerikai külügyminisztériumot, egy súlyos incidens lehetőségéről értesítették a védelmi tárca illetékes osztályát – jelentette a Fox News hírcsatorna szombaton.

A beszámoló szerint egyelőre nem tudni, hogy mikor fedezték fel a behatolást, amely nagy valószínűséggel néhány héttel ezelőtt történt. Mint közölték, a történtek semmilyen módon nem érintik a jelenleg is zajló evakuálási műveleteket Afganisztánban.    Bennfentes források arról számoltak be, hogy a külügyminisztériumnál nem észleltek jelentős zavarokat. „A tárca komolyan veszi felelősségét az információk biztonságára vonatkozóan, mindent megtesz annak garantálása érdekében” – írta a külügyminisztérium szóvivője.

(MTI)

(Fotó: MTI)

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Magyarok Pásztora
2021. augusztus 22. 14:43
Az a baj, hogy csak kiber...
mgyfree
2021. augusztus 22. 12:38
ez lesz az új járvány, amiatt le kell kapcsolni az egész internetet, csak szóltam
Akitlosz
2021. augusztus 22. 11:54
"Súlyos incidens lehetősége". Ennel a cikknek a tartalma már megint inkább vizionálás, semmint tényállás.
amaurote
2021. augusztus 22. 11:44
az usa összeomlik. most épp a teljes kibervédelmet törték át. teljesen. az egész usa lángokban áll. az egész. leállt a gazdaság. teljesen leállt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!