Biden hazarendelné Kabulból az összes amerikai diplomatát

2021. augusztus 29. 07:10

Joe Biden arra készül, hogy augusztus 31-i határidővel hazarendelje Kabulból az amerikai diplomáciai képviselet minden tagját.

2021. augusztus 29. 07:10
null

Az afganisztáni fejleményról a The Washington Post számolt be, a saját forrásaira hivatkozva. Elmondásuk szerint Joe Biden elnök arra készül, hogy augusztus 31-i, keddi határidővel hazarendelje Kabulból az amerikai diplomáciai képviselet minden tagját, beleértve Ross Wilsont, a nagykövetség ideiglenes ügyvivőjét is.

Az újság megjegyzi, egyelőre nem világos, hogy az amerikai diplomaták visszatérnek-e majd Afganisztánba egy későbbi időpontban, és ha igen, mikor kerülhet erre sor.

Semmilyen végső döntés nem született még ez ügyben

– tette hozzá a lap.

(MTI)

Nyitókép: MTI/EPA/Consolidated News Photos pool/Stefani Reynolds

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lion
2021. augusztus 29. 16:14
Teljes a káosz. Bukott Biden kárment.
gyaloggos
2021. augusztus 29. 13:08
MÁS választása már nincs, HA már így elqrt ott is mindent!
apika2
2021. augusztus 29. 12:20
Hát ha annyi teljesítményük volt csak, hogy gyakorlatilag mindent rosszul mértek fel, és húsz év alatt csak ennyire jutottak, én nem hoznám vissza őket. :-)
Tehetős Totó
2021. augusztus 29. 09:41
Pszt! Miszterx Karacsoly Gelgely mektutta Vájt Ház verebeitől, akik...amik...amcsik! az elhagy ott feka...fecska fészeksz költöz, hogy Dszóé Báj dő véj onklit is küldi go hóm!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!