Asselborn reméli, hogy Magyarország nem kapja meg a helyreállítási terv 7,2 milliárd euróját

2021. július 29. 10:34

A luxemburgi külügyminiszter szerint Orbán Viktor „homoszexuálisokat megbélyegző kampánya” veszélyezteti az EU alapjait.

2021. július 29. 10:34
null

Mély válság alakulhat ki, ha az új, szeptemberi határidőig sem sikerül megállapodni a lengyelés magyar helyreállítási tervről – írta a balliberális Le Monde. Ugyanakkor egy diplomata az „LMBT-ellenes” törvény kapcsán a lapnak elismerte, hogy „a Bizottság a követelt helyreállítási tervért cserébe nem követelheti Magyarország átalakítását svéd liberális demokráciává”.

A  francia lap Jean Asselborn luxemburgi külügyminiszterrel is készített egy interjút, amelyben a politikus elmondta, hogy Orbán Viktor homoszexuálisokat megbélyegző kampánya veszélyezteti az EU alapjait, és reményét fejezte ki, hogy Magyarország emiatt nem kapja meg a helyreállítás terv 7,2 milliárd euróját.

Nyitókép: MTI/EPA/Stephanie Lecocq

Összesen 141 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2021. augusztus 12. 14:48
Remélem Asselborn megkapja. Az AIDS-et
masikhozzaszolo
2021. július 31. 12:15
Hamarost eljutunk oda, hogy nem kapunk pénzt az uniótól, hanem befizetők leszünk. Akkor meg majd az lesz, a mi pénzünk nem kell, mert nem vagyunk jogállam, és kevés a buzi és a leszbika, és a média is súlytalan, egyensúlytalan. Úgybizony! Mikor volt az a nagy duma, hogy hipp-hopp utolérjük Nyugatot, a cukrászdák Bécsben nem Meinl hanem Szamosok lesznek, akkor azt mondtam, így van, és ennek az lehet a módja, hogy az egységes minimálbért, a magyart, vezetik be a franciák, németek, dánok osztrákok. És a fejlődésük iránya a mienkével ellentétes. Ha mi helyben maradunk is, ők mint látjuk, rohannak felénk. Így lesz közös, egyforma az életszínvonalunk. És tényleg, ez igazolódni látszik.
syphax
2021. július 31. 10:09
Azééé' pofázik ez az Asselbrückerbaumklingergartenhőferfritz, MER' Ő IS DEGENERÁLT BUZERÁNS...NYILVÁN. PFÚJ DE RANDA EGY ÁLLAT!
Reszelő Aladár
2021. július 30. 07:42
Szóval adott egy Pest megye méretű ország Hajdú-Bihar megyényi lakossággal, akik abból élnek, hogy más EU tagállamokat a palánkon átkúrva ők szedik be a szupertitkosan letárgyalt mértékű adót, amiből lesznek annyira gazdagok, hogy dolgozni sem kell. Majd amikor ez kiderül, akkor az egész szellemi atyját megválasztják az EB elnökének. De remélem lesznek annyira progresszívek, hogy a muszlim migri osztályokba küldött nőimitátorok miatt handzsárral érkező szülőket a folyosón várják majd.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!