Fertőzések miatt leállt a Nike hatalmas vietnami üzeme

2021. július 21. 08:51

A Nike cipőinek csaknem felét Vietnámban gyártották le tavaly.

2021. július 21. 08:51
null

A gyár dolgozói között terjedő koronavírus miatt állt le Vietnám legnagyobb, Nike cipőket is gyártó üzeme – írja a BBC. A cég nem kívánta kommentálni, hogy a leállás okoz-e bármilyen hiányt az üzletekben.

A Nike cipőinek csaknem felét Vietnámban gyártották le tavaly, így

a mostani helyzet jelentős kihívásokat okoz az ellátási lánc fenntartásában.

Az elmúlt időszakban rekordmértékben nőtt a koronavírusos esetek száma az országban, az ipari tartományokban fertőzési gócpontok alakultak ki. A BBC megjegyzi, hogy a fertőzések számának megugrása az Apple, a Samsung és a Puma termelését is érintheti.

Fotó: MTI/EPA/Made Nagi

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nick89
2021. július 21. 12:48
nick89 2021. július 21. 12:45 @Nehidd El "Egy minimális jogi ismeretekkel rendelkező ember nem képes kimondani olyat, hogy a bizonyítási teher a megvádolton van." Dehogynem! Emlékezz a koncepciós perekre vagy a vagyonosodási vizsgálatokra. Mindkettőnél a "bizonyítási teher megfordult"
Akitlosz
2021. július 21. 12:48
"A Nike cipőinek csaknem felét Vietnámban gyártották le tavaly. " Alacsony gyártási költség, túlárazott luxustermékre. Így lehet a legnagyobb profitot elérni vámok hiányában.
OberEnnsinnen
2021. július 21. 11:38
"A Nike cipőinek csaknem felét Vietnámban gyártották le tavaly." De ez még semmi, JAJJJJ!!! "A BBC megjegyzi, hogy a fertőzések számának megugrása az Apple, a Samsung és a Puma termelését is érintheti." Mi lesz így a térdepeltető-projektekkel? Miben fognak a büszke-fontos fekete emberek és a nem büszke fehér emberek ezután térdepelni? Mezítláb?
Lenyeg Telen
2021. július 21. 10:28
Sose legyen nagyobb baj...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!