Orbán Viktor is részt vesz a szlovén nemzeti ünnepen

2021. június 25. 14:00

Brüsszelből Ljubljanába utazik a kormányfő.

2021. június 25. 14:00
null

Brüsszelből Ljubljanába utazik Orbán Viktor miniszterelnök, ahol a szlovén államiság 30. évfordulója és Szlovéniának az Európai Unió Tanácsában betöltendő elnöksége alkalmából rendezett állami ünnepség egyik díszvendége lesz – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke péntek délután.

A péntek este 9 órakor a ljubljanai Köztársaság téren megrendezendő állami ünnepségen a magyar miniszterelnökön kívül felszólal – mások mellett – Charles Michel, az Európai Tanács elnöke, Sebastian Kurz osztrák kancellár és Andrej Plenkovic horvát kormányfő is.

(MTI)

Nyitókép: MTI/EPA/AFP pool/Aris Oikonomou

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pipas 3
2021. június 25. 15:50
Büszke vagyok Orbán Viktorra, mert Ő nem "csak"a miniszterelnökünk de egy igaz Magyar Államférfi is!! Arany betűkkel lesz beírva a Magyarok történelmi emlékezetébe! A legnagyobb Magyarok közé!!!
..--..
2021. június 25. 15:12
-zsoltkom- "Orbán Viktor is részt vesz a szlovén nemzeti ünnepen" Oda menekül, ahol nem bánják a cserkészharcost, aki a melegek jogaiért harcol. :)) „Csúnyán lebukott Orbán: Alapvető történelmi tényekkel nincs tisztában szabadságharcos voltam a kommunizmus alatt, amikor a homoszexualitás büntetendő volt. A szabadságért és a jogokért küzdöttem, ami azt jelenti, hogy küzdöttem a homoszexuálisok jogaiért is A miniszterelnök ezen nyilatkozata elképesztő tudatlanságra utal. Kiemelendő tény ugyanis, hogy a Büntető törvénykönyv 1961. évi V. cikkelye eltörölte a férfiak közti szexuális kapcsolat büntethetőségét. Orbán Viktor pedig 1963-ban született, tehát már két évvel a születése előtt sem volt érvényben a homoszexualitást tiltó törvény.” https://bit.ly/2U2sJKe
llnnhegyi
2021. június 25. 14:53
Szegény,el van szigetelve. Ostoba liberalsevistak! Mindig Rábasztok!
Tidal_wave
2021. június 25. 14:38
A szlovénoknak nagy szerencséjük volt 1991-ben. Egy viszonylag kevés áldozattal járó tíznapos háború végén sikerült kiugarniuk a milosevicsi Jugoszláviából, nem úgy a horvátoknak meg a bosnyákoknak...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!