Elfogták az erfurti késes támadót

2021. június 29. 11:40

A súlyos testi sértéssel gyanúsított férfit ismerte a rendőrség.

2021. június 29. 11:40
null

Mint arról beszámoltunk, késes támadás történt a németországi Erfurtban hétfőn. A támadó megsebesített egy 45 és egy 68 éves férfit, őket vágott sebekkel szállították kórházba. Nincsenek életveszélyben, de kihallgatható állapotban sem, így egyelőre nem lehet tudni, hogy ismerték-e a támadót – mondta Julia Neumann rendőrségi szóvivő a Welt hírtelevíziónak.

A késeléssel egy 32 éves német férfit gyanúsítanak, akit a lakásában fogtak el hétfő délután. Vágott sebekkel kórházba szállították. Valószínűleg saját maga okozta sebesüléseit. A súlyos testi sértéssel gyanúsított férfit ismerte a rendőrség. erőszakos, illetve vagyon elleni bűncselekményei, valamint pszichés zavarai miatt volt dolga a rendőrséggel. Politikai indítékra utaló jeleket nem tárt fel a rendőrség a támadással kapcsolatban. 

(MTI)

Nyitókép: YouTube. Illusztráció.

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
istvanpeter
2021. július 01. 13:56
Hát, értelmetlen dolog azt vitatni, hogyha valakit csak úgy leszúrnak az utcán, az vajon terrorcselekmény volt-e, mert minden erőszakos tett terrorcselekmény. Ugyanakkor, az iszlám azért jön Európába, hogy minden hitetlent kiirtson innen. Ráadásul, a már éppen végrehajtás alatt lévő Kalergi terv, annyi iszlámista beáramoltatását irányozta elő, amennyi simán lenyomja a fehér lakosságot és erőszakos úton elvégzi a fehér nők megtermékenyítését. A népirtás már is elkezdődött és erősen visszatetsző, hogy az uniós és kormányzati hatóságok még mindig az illegális migrációt nyomják, miközben a gyilkosságokat és az erőszakot mentegetik, vagy eltitkolják.
zakar zoltán béla
2021. június 29. 14:14
ali a kisbaba
Mátyás01
2021. június 29. 14:09
Németországban is bezárták a diliházakat, vagy mi van?
MayorAnna
2021. június 29. 12:21
Vöröses-szőkének mondták tegnap. Az ilyenekről mondják a jakutok: - Vörös kutya, vörös ló - vörös ember, egy se jó...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!