Itt az előzetes a fekete Boleyn Anna-sorozathoz

2021. május 20. 07:47

A szereposztás kiszabadította a szellemet a palackból.

2021. május 20. 07:47
null

Nemrég kiderült, hogy Jodie Turner-Smith kapja Boleyn Anna szerepét egy három részes történelmi sorozatban – írja a noizz.hu. Emlékeztettek:

Boleyn Anna VIII. Henrik angol király második felesége volt, Turner-Smith viszont fekete színésznő.

Azt írják, a minisorozatot a brit Channel 5 készíti, és Boleyn Anna életének utolsó hónapjait fogja feldolgozni, mielőtt VIII. Henrik elfordult tőle, majd kivégezték. A történetet egy pszichológiai thriller műfajú sorozatban dolgozzák fel, írják.

Hangsúlyozták: a szereposztás kiszabadította a szellemet a palackból, felkavarta a brit közvéleményt. Néhány héttel ezelőtt egyébként Jodie Turner-Smith visszamondta a Netflix által jegyzett The Witcher folytatásának egyik szerepét, ugyanis rengeteg  támadást kapott.

Kép forrása: Youtube videó

Összesen 169 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gáspár
2021. május 23. 02:47
A fekete Adolf Hitler kezet fog a fehér Jesse Owens-el.
Felkai Ferencné
2021. május 22. 12:24
Gondolom, akkor apja, anyja, testvérei, rokonai is négerek... Sőt a lánya is félvér, aki a hófehér bőrű, lángvörös hajú, későbbi I. Erzsébet lett??
anna bolena
2021. május 21. 00:27
Hogy-hogy VIII. Henrik nem fekete, micsoda rohadt rasszizmus ez?! És a többiek, ők miért fehérek? És hogyan, hogy nem fekete Afrika partjainál filmezték? Rasszista, náci banda!!! Elsöprünk, mint a koszt!
Corporate Soldier
2021. május 20. 18:53
Várom a fehér Muhammad Alit, Kunta Kintét és Martin Luther Kinget.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!