Bocsánatot kért az Európai Szuperliga miatt az amerikai bankóriás

2021. április 23. 15:55

Közleményük szerint tanultak az esetből.

2021. április 23. 15:55
null

A JP Morgan 4 milliárd dolárral (átszámítva 3,5 milliárd euróval) támogatta a széleskörű elutasítottságba ütköző Európai Szuperligát (ESL). A bank a széles körű ellenállást látva pénteken sajnálatát fejezte ki a sorozat elindításáért – írja a Wall Street Journal.

Egyértelműen tévesen ítéltük meg a nagyközönség álláspontját és azt, hogyan hatott volna ez a jövőre nézve. Tanultunk az esetből”

– közölte a bank egyik szóvivője.

A Szuperliga kedden közleményt adott ki, miután mind a hat angol csapat visszavonta a csatlakozását. Szerintük „az angol klubok külső nyomásra kénytelen voltak távozni, miközben meggyőződésünk, hogy javaslatunk teljes mértékben összhangban van az európai joggal és szabályozásokkal”. Ezzel kapcsolatban kiemelték: „a körülményekre való tekintettel átgondoljuk a megfelelő lépéseket a projekt átalakítása érdekében.”

adott ki, miután mind a hat angol csapat visszavonta a csatlakozását. Szerintük . Ezzel kapcsolatban kiemelték:

Nyitókép: Jakub Porzycki / NurPhoto / AFP

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fatman
2021. április 23. 22:02
A bankalapító JP Morgan mit mondott a halálos ágyán a fiának legfőbb intelmül? -Fiam, ne köss üzletet, amíg nem folyik az utcán vér!
röviden
2021. április 23. 18:02
És ezt milyen őszintén tette! Le a kalappal. :)
mucsay
2021. április 23. 17:49
az angolokban még van gerinc, ez megint kiderült. kár, hogy a népességcsere miatt ez már nem sokáig számít.
Gullwing
2021. április 23. 16:39
MI van?! Zsidók bocsánatot kértek?!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!