Uniós biztos: Jó oltóanyag a Szputnyik V orosz vakcina

2021. március 17. 15:09

Úgy néz ki, még az oltóanyag gyártásban is segíteni fog az Európai Unió Oroszorszának.

2021. március 17. 15:09
null

A közös uniós oltásigazolásra, más néven zöld tanúsítványra vonatkozó európai bizottsági jogalkotási javaslat bemutatásakor Thierry Breton kérdésre válaszolva kijelentette: nincs oka kételkedni abban, hogy a Szputnyik V jó oltóanyag, ugyanis – mint fogalmazott – Oroszországnak kiváló tudósai vannak.   

Mivel az orosz oltóanyaggyártónak nehézségei vannak a tekintetben, hogy kielégítse a vakcina iránt megnövekedett igényt, az Európai Uniónak szabad gyártókapacitásával esetlegesen segítséget kell nyújtania Oroszországnak – tette hozzá az uniós biztos.    

Az Európai Bizottság szerdán javaslatot mutatott be a koronavírus elleni oltást bizonyító európai uniós igazolvány létrehozására.

(MTI)

Összesen 89 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nempolitizálok
2021. március 17. 18:32
Épp ma hallottam a TV-ben ezt az idióta Vágót, amikor bizonygatta, hogy a vakcinának nincs is hatása. Dr. Lendvai Ildikó lelkesen bólogatott.
olvaso9
2021. március 17. 18:32
Ez az EU-s kommunikáció: szerintük az EU nyújt segítséget Oroszországnak, noha a valóságban mintha ez fordítva lenne...
nempolitizálok
2021. március 17. 18:31
Ezt a ballibsiknek nem szabadna elárulni.
Saksafar
2021. március 17. 18:27
No haladárok, pofa alapállásba! Megint OV tett jó lóra, nahát, nem is értem?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!