Félbetört az MV Arvin teherhajó a Fekete-tengeren

2021. február 04. 08:04

A kapitányfülke biztonsági kamerájának felvételét csak most, a napokban hozták nyilvánosságra.

2021. február 04. 08:04
null

A palaui felségjelzésű MV Arvin teherhajó még január 17-én süllyedt el a törökországi Inkumu falu közelében, de a kapitányfülke biztonsági kamerájának felvételét csak most, a napokban hozták nyilvánosságra. A hajó a térségben uralkodó zord időjárási körülmények miatt húzódott közelebb a parthoz, amikor a hajó váratlanul félbetört – írja a Liked.hu.

A portál közlése szerint a 12 fős orosz és ukrán legénység 6 tagját megmentették, 4 holttestet pedig már megtaláltak, míg kettőt a mai napig keresnek.

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
masikhozzaszolo
2021. február 05. 15:40
Nekünk nem kell? Két KISHAJÓ a NAGYDUNAMENTÉBEN...
Silcon
2021. február 04. 21:33
A tengeren két hullámhegy között pár száz méter van, a hosszú hajóknál gond, ha a hajó mérete és a "hullámhossz" nagyjából azonos. Ha az orr és a tat van a hullámhegyen, akkor a közepe "lóg", ha meg a közepe van a hullámhegyen, akkor meg az orr és a tat "lóg". Mechanika, Wöhler III. váltakozó vagy lengő terhelés. Ez a legrosszabb eset, következmény: anyagfáradás, törés.
Gullwing
2021. február 04. 19:21
Rozsdakupac.
Balango
2021. február 04. 15:59
Arra gondolok, hogy hogy be kellett magolni a tengeri rádiósvizsgához, miként kell leadni egy mayday jelzést. Ehhez képest ezek a hivatásosok... Help me! Help me!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!