Navalnij szerint ez Putyin dácsája

2021. január 20. 09:59

Az orosz ellenzéki politikus videót közölt egy hatalmas fekete-tengeri villáról.

2021. január 20. 09:59
null

A fekete-tengeri épületkomplexumról tíz éve zajlanak viták Oroszországban: már korábban is Putyin nyaralójának nevezték egyes informátorok, míg a Kreml mindig elutasította az állításokat.

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Menhetten
2021. január 21. 18:08
De legalább nekünk is van Navalnijnk, köszi Ákos! A törpe sokat járt Putyinnál onnét az ötlet. Mi meg fizetjük! Putyinnál fedett hokipálya is van helikopter leszállóval... Oroszország a megszokott cári luxus, nálunk a megszokott dzsentri luxus. Navalnij kétórás videója politikai élveboncolás, kár hogy Putyinnál meg sem kottyan. Már itt Hatvanpusztán is épül a bunker. A luxust viszik a föld alá. Ott vannak már a harckocsik is, egy erődítmény.. . Dehát erre szavazott a nemzeti kétharmad, ők ezt, TÁMOGATJÁK! Éppen ezért bűnrészesek lesznek!
lendvaiildiko
2021. január 21. 10:23
Ursula asszony - bár az európai unió - jelentősen támogatta a vakcina gyártást, még sem tud elegendő oltóanyagot adni népének. Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin viszont nem csak az orosz népet látja el vakcinával, de a világ jelentős területein alkalmazzák az orosz vakcinát. Jellemző Oroszország demoktráciájára, hogy tudjuk, épült egy állami villa az elnöknek - amit távozását követően az államnak hagy, és/vagy halála után nem visz a földbe. Vajon a drága Ursula csak a szépházban múlatja napjait, vagy másutt is, esetleg hol lakik, üdül a drága Jourová asszony, ez titok az unió népe számára..... Amúgy pedig ezt a filmet Navalnijjal már jóval a mérgezés előtt vették fel, sokkal fiatalabbnak tűnik, mint a jelenleg bemutatott képek.... Gondolom, megint elkezdődik az Oroszország szétesését megcélzó hidegháború.....
goldchester
2021. január 21. 06:11
Miért? Ha a ferkó megérdemli, akkor a Putyin is! Nagyon is!
TAVIROZSA
2021. január 20. 23:10
Ez nem állami nyaraló?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!