Bibliaégetést tartottak az USA-ban – a keresztényellenesség új szintre lépett

2020. augusztus 04. 19:07

Július folyamán több amerikai templomot rongáltak meg, gyújtottak fel országszerte. Azbej Tristannal, az üldözött keresztények megsegítéséért és a Hungary Helps Program megvalósításáért felelős államtitkárral beszélgettünk.

2020. augusztus 04. 19:07
null

A George Floyd halála miatt elindult amerikai tüntetési hullám és zavargások kapcsán egyre erősödik a keresztényellenesség az Egyesült Államokban, amelynek motorja a Black Lives Matter mozgalom. Július folyamán több amerikai templomot rongáltak meg, gyújtottak fel országszerte. Azbej Tristannal, az üldözött keresztények megsegítéséért és a Hungary Helps Program megvalósításáért felelős államtitkárral beszélgettünk a témáról.

Műsorunk az alábbi felületeken is elérhető:

Apple Podcast

Spotify

Soundcloud

Google Podcasts

Radiopublic

Breaker

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
olajfa1
2020. augusztus 06. 10:23
Ezt érdemlik a "liberális" amerikában! ÚGY KELL NEKIK! Hamarosan egymást fogják égetni, meg egymást fogják enni ha a BLM győzni fog, akkor ugyanúgy fognak ott élni mint Afrika legsötétebb helyein!
Teknős
2020. augusztus 05. 13:21
Egy fenét! A katolikus nem törzsi vallás. Nem vagyunk felelősek mások bűneiért.
BőröndÖdön
2020. augusztus 05. 07:04
Bohócok közpénzen.
annamanna
2020. augusztus 05. 01:24
Közben: A politikusokat is számon kérte dühös gyászjelentésében a texasi David Nagy felesége https://444.hu/2020/08/04/a-politikusokat-is-szamon-kerte-duhos-gyaszjelenteseben-a-texasi-david-nagy-felesege
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!