Tömegverekedés és zavargások voltak Frankfurtban

2020. július 20. 12:01

Harminckilenc embert őrizetbe vettek.

2020. július 20. 12:01

Zavargások voltak tegnap éjjel Frankfurt belvárosában. Az órákig tartó utcai harcban legalább öt rendőr megsebesült – hangzott el az M1 híradójában. Rendőrségi értesülések szerint a német nagyvárosban először utcai tömegverekedés alakult ki. Miután a rendőrök kiérkeztek a helyszínre, hogy megfékezzék az erőszakot és ellássák a sebesülteket, a verekedésben résztvevő, 25–30 főből álló csoport az egyenruhásokra támadt.

A randalírozó fiatalok szinte folyamatosan üvegekkel dobálták a rendőröket, akik közül többen megsérültek. Beszámolók szerint a téren jelenlévő többszáz fős tömegből többen ujjongással és tapssal biztatták a dobálókat. A zavargások közben bajba jutott rendőrök végül csak további erősítés segítségével tudták feloszlatni a tömeget. 39 embert őrizetbe vettek.

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
OberEnnsinnen
2020. július 20. 16:12
Európának, és benne kitüntetetten Németországnak egyetlen esélye maradt, ez tudom csúnya dolog, másoknak rosszat kívánni, de mégis: ez az igazság: Minél hamarabb legyen "minél rosszabb", mert így még lehet esély, hogy lesz az "annál jobb". Ma az esély a jobbra, mondjuk, 60%. Holnap 40. Holnapután 20% alatt, azaz akkorra már minden eldől.
békalepcse
2020. július 20. 15:15
Szegény cimbim... Romániából kiment, hogy majd ott felépíti a házát és nyugalomban élei mejd nyugdijas éveit, de nem úgy néz ki hogy sikerül neki. A ház elkészült, de már a házavatón megmondtam neki egy szál bugyiban fogtok innen elemenekülni hozzánk.
Világlátó
2020. július 20. 14:27
A német médiadiktatúrába persze nem fér bele, hogy leírják, kik voltak, illetve egyáltalán tudósítsanak róla. Hazudik a Lügenpresse. Ehelyett gondolom, megint tele van a sajtó a magyarok szidásával. Mert tőlünk kell ám félni, nem a 2-3 millió erőszakos migránstól... Szegény rendőrök...
cutcopy
2020. július 20. 14:02
Nagyon fogy a belügyi kassza muttiéknál, lehet hamarosan ismét változik az EU költségvetési terv..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!