Szijjártó: Az Európai Unió csak akkor lehet erős, ha erős nemzetállamokra épül

2020. április 20. 18:15

Mindig készek vagyunk vállalni az erről szóló vitákat – írta közösségi oldalán a miniszter.

2020. április 20. 18:15

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter az Euronews ripoterének vádjaira reagálva kifejtette: Magyarország az Európai Unió tagja és az is marad, de szeretnénk, ha egy erős nemzetállamokra épülő Európában élnénk. A külügyminiszter hozzátette: nagyon antidemokratikus az a felfogás, hogy ha az Európai Parlament és az Európai Bizottság kritizálhat tagállamokat, ám nem adják meg a válaszadás jogát ezeknek a tagállamoknak.

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zsoltkom2
2020. április 21. 09:15
"Az Európai Unió csak akkor lehet erős, ha erős nemzetállamokra épül" Egy nemzetállam, ha európai, akkor lehet erős, ha rendes keresztényállam is egyben, meg hűséges barát is, aki nem alázza az EU-t óriás plakátokon és Fidesz-médiában. Mi nem nagyon rúghatunk labdába erősnek lenni az EU-ban... Orbán kalásznézegető a vezetőnk. Orbánunk a leggyengébb láncszem, meg elég korrupt is a birodalma.
makám
2020. április 21. 04:15
" Az Európai Unió csak akkor lehet erős, ha erős nemzetállamokra épül" erős nemzetállamoknak viszont nem kell eu...
Akitlosz
2020. április 20. 23:29
A nemzetállamok viszont csak akkor lehetnek erősek, ha nem rájuk épül az EU.
Pelso j.
2020. április 20. 21:33
Hát nem. Az EU akkor lesz erős, ha a gazdasága erős marad. -amin sajnos a nemzetállami köntösbe bújt kalandorok rengeteget élősködnek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!