Mentsenek meg

2020. április 05. 16:51

Éljünk a mának, örüljenek a részvényesek.

2020. április 05. 16:51
Kiszamolo.hu

„A repülést 8-10 évente valami a padlóra küldi, ha más nem, egy gazdasági válság. Tanultak ebből valamit a cégek vajon és tettek félre a nehezebb napokra? Egy fillért sem, sőt hatalmas hitelállományt is felhalmoztak mellette.

A 2001 szeptemberi merénylet után a következő 4-5 hónapban 31,3%-kal csökkent a légitársaságok forgalma, jelenleg az áprilisi másodikai adatok alapján a csökkenés világszinten jelenleg csak 33%, a teljes karanténba vonult és a határait teljesen lezáró Egyesült Államokban is hasonló ez az érték. Két lehetőséget vizsgálva a jobbik esetben az első féléves teljes csökkenés Észak-Amerikában 31,8% lesz (üdv újra, 2001), a legrosszabb esetben 42,5%. S ez annak a szervezetnek a számai, aki érdekelt a problémát kellően nagynak mutatni. Ki gondolhatta volna, hogy ez még egyszer megtörténik, igaz? Akkor egy terrorcselekmény, most egy vírus. Minden más ugyanaz. Éljünk a mának, örüljenek a részvényesek.”

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
még fokozza
2020. április 05. 21:47
Az is hülye aki az utaztatásba fektet.
aleb19
2020. április 05. 17:32
örüljenek a részvényesek - ne feledkezzunk el a nagy bankok altal tulajdonolt lizing cegekrol mert a repulogepek tobbseget nem tulajdonoljak a repulotarsasagok hanem csak lizingelgetik ...ezert is vannak bajban
Giszdúr
2020. április 05. 17:28
"Hirtelen rengeteg magánember és cég állt sorban azért, hogy az állam megmentse őket a "biztos pusztulástól". Olyan cégek és kisvállalkozók, de alkalmazottak is, akik az elmúlt évtizedben nem tudták, hogyan dőzsöljenek. S ez joggal zavarja azokat, akik fegyelmezetten és előrelátóan éltek eddig is." Pontosan. Mondom ezt fegyelmezett és előrelátó vállalkozóként.
OrangeOrder
2020. április 05. 17:00
Talán rájövünk, hogy semmi szükség nincs a repülőutak 70-90%-ára, az öncélú insta-várostúrákra, ahol csak szelfizgetsz, majd beülsz a Hard Rock Caféba, és kurva nagy "nekem bejött az élet"-embernek képzeled magad a gusztustalan simlis sapkádban, YZ-hülyegyerek. Aztán úgyis elfelejtik, 2-3 év múlva kezdődik ugyanez elölről. Én meg veszek azért pár részvényt, ez van.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!