Völner Pál: Az ellenzéknek a bűnözők fontosabbak, mint az áldozatok

2020. február 19. 16:13

„A mai ellenzék a kormányoldallal nem hajlandó együttszavazni, hogyha nem valami brüsszeli előterjesztés van a Parlament előtt” – fogalmazott az Igazságügyi Minisztérium politikai államtitkára.

2020. február 19. 16:13

„Június közepéig több ezer megítélt kártérítés kifizetését függeszti fel a kormány, ha a héten a Parlament elfogadja az erről szóló törvénymódosítást” – fogalmazott Völner Pál a Hír Tv Magyarország élőben című műsorában.

„A mai ellenzék a kormányoldallal nem hajlandó együttszavazni, hogyha nem valami brüsszeli előterjesztés van a Parlament előtt” – fogalmazott az államtitkár.

A csütörtöki döntés kapcsán hozzátette: „három fontos dologról van szó; „valóban felfüggesztésre kerülnek a kifizetések júniusig, illetve a fizetési határidők kitolódnak, a börtönférőhelyek számát bővíteni kell őszre, és a Parlamentnek júniusig olyan döntést kell hoznia, amely megnyugtatóan rendezi ezeknek a pénzeknek a sorsát”.

Vöner Pál arról is beszélt, még mindig több ezres nagyságrendű a folyamatban lévő igények száma. Elhangzott továbbá, hogy az ügyvédi számlákra nem lehet a jövőben folyósítani a megítélt összegeket. „A pénzek bizonytalan áramlása így a jövőben megszűnik, ezért erős ellenhangok várhatók az védőügyvédek részéről” – mondta el az államtitkár.

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Emmanuel Goldstein
2020. február 19. 18:22
Minden esetben, amikor a Fidesz törvényt sért, megpróbálja morálisan bemocskolni valamivel az ellenzéket, hogy ne kelljen racionális vitában megvédeni a saját álláspontját: hazaárulók, a multik érdekeit képviselik, Brüsszelből irányítják őket, Soros ügynökei, a bűnözőket, az anarchiát pártolják... Jellegzetesen demagóg, állampárti propagandaszövegek. A nácik és bolsevikok is pontosan ilyen jelszavakat használtak az ellenfeleik kiiktatásakor.
makapaka2
2020. február 19. 16:39
Hasonszőrűek.
gyurcsyg
2020. február 19. 16:37
Egy akolból valók.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!