Alkohol kezdett el folyni a csapból egy indiai településen

2020. február 07. 08:39

A helyiek azonnal értesítették a rendőrséget, hogy a csapból folyó anyag biztosan nem víz.

2020. február 07. 08:39

Körülbelül 18 családot érintett az indiai Kerala városában az az eset, amikor is a vízcsapokból nem víz, hanem alkohol kezdett el folyni – számol be róla a helyi sajtó. A beszámoló szerint egy társasház lakói lettek figyelmesek a különös jelenségre, amiről azonnal értesítették a hatóságokat. Sajnálatos módon, mint kiderült, pont a helyi hatóság tehetett az egész ügyről. Hat évvel ezelőtt, egy helyi alkohollal és drogokkal foglalkozó bűnszervezet felszámolását követően közel hatezer liter illegálisan tárolt alkoholos italt foglalt le a rendőrség, melytől csak nemrég szabadultak meg. Ehhez viszont egy rendkívül meggondolatlan ötletet használtak fel, méghozzá, hogy ástak egy nagy gödröt és beleöntötték a nagyjából kétezer üvegnyi alkoholt. A gödör történetesen túl közel került egy ivókúthoz, melybe átszivárgott a szesz, ezzel megfertőzve a környékbeli lakóházak vízellátását. A hatóságok bocsánatot kértek meggondolatlan cselekedetükért. 

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Esvány
2020. február 07. 19:54
Jó, jó, de etil-,vagy metil-alkohol folyik? Marhára nem mindegy!
Mirtilla
2020. február 07. 17:30
Akkor ez maga a Kánaán volt az ottani kemény tintázóknak.Igaz nem tejjel mézzel folyó, de aki ezt vedeli ugy tartja inkább tőle haljon meg, mint érte.Aztán végül ezt a csapot is elzárták.
Jack
2020. február 07. 10:03
Ezt mi már megvalósítottuk a 70-es években. Csak meg kell nézni a "Hét tonna dollár" című filmet. :)
silenceCZ
2020. február 07. 09:38
és szegény Fletó meg Szemlőhegyen dekkolt:-(
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!