Kitüntették Greta Thunberget

2019. szeptember 17. 09:57

Úgy gondolom, megkezdődött az ébredés – mondta a klímaaktivista a díjátadón.

2019. szeptember 17. 09:57

Az Amnesty International kitüntetést adott át Greta Thunbergnek – írja a Euronews. A svéd klímaaktivista tevékenységét díjazta a nemzetközi szervezet, illetve a Fridays for Future Mozgalom elindítását is méltatták. 

Úgy gondolom, megkezdődött az ébredés. Még ha lassú is, a tempó fel fog gyorsulni, és a vita elmozdul – mondta Greta a díjátadón. Ezután cselekvésre szólította fel a tapsoló közönséget. 

Összesen 100 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2019. szeptember 18. 17:29
A plakáton a harmadik sor Kunhalmi Ági néni panasza, csak elöl lemaradt az R betű Rám bassza dor!
formaegy
2019. szeptember 18. 16:22
"Ezután cselekvésre szólította fel a tapsoló közönséget." Gondolom amit te is cselekedsz! Műanyag dobozból enni, műanyag pohárból inni. Mennyire szánalmas ez az egész! Ne hagyd abba, a családod jól megél a szélhámosságodból! Tudod miért vagy szélhámos? Mert fingod nincs az egészről, buta vagy hozzá, mint a segg, de habzod amit a szádba rágnak, miközben éppen azt teszed ami ellen habzó szájjal üvöltesz! Gyalázat egy szüleid vannak, meg kell hagyni. Pénzért mindent! Még a kölykükből is pénzt csinálnak. Szánalmas!
mitfizetsky
2019. szeptember 18. 13:00
Szegény gyereket ijesztgetik egy majommal.
Vakfolt
2019. szeptember 18. 08:33
❝Kitüntették Greta Thunberget❞ De minek. Miféle teljesítményért? Ki? Kik ezek? Mondjuk Obama is kapott békedíjat. Hagyjuk már ezt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!