Így tüntet két klímaaktivista diáklány a New York-i főpályaudvaron

2019. szeptember 24. 01:05

Kis lépés a klímaaktivizmusnak, nagy lépés két klímaaktivistának.

2019. szeptember 24. 01:05
Szilvay Gergely
Szilvay Gergely

Miközben Donald Trump minden teketória nélkül elhaladt Greta Thunberg mellett az ENSZ klímacsúcsán, Greta pedig sírva mondott beszédet az összejövetelen, aközben két klímaaktivista diáklány tüntetett a New York-i Grand Centralon, a főpályaudvaron. Mutatjuk:

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
NagyLaci
2019. szeptember 26. 16:55
A két hülyegyereken lévő, illetve náluk lévő sok műanyag szarnak mekkora a biológiai lábnyoma. Ezt a műfajt len ruhában, mezítláb, fatáblára krétával írt tranzparensel kell hitelesen művelni.
nyugalom
2019. szeptember 25. 13:48
Mindenki gyalogoljon!!!!
Zod
2019. szeptember 24. 17:48
https://youtu.be/yakoYDRyNLc Karácsony Gergely zuglói klímaerdeje.
NewHorizon
2019. szeptember 24. 15:59
A szélsőbal nem fog magától leállni a szemfényvesztéssel. Most kiderült, hogy a múlt héten - az újságírók előtt - a klímaváltozás miatt sírva fakadó lány (Ausztráliában történt, az iskolások klíma tüntetése alatt) egy fiatal színész. Tehát megint egy jó példa arra, hogy használnak ki gyerekeket a ballibek, propagandájuk terjesztésére. https://www.thegatewaypundit.com/2019/09/it-was-all-a-hoax-little-girl-seen-crying-in-viral-video-at-global-warming-rally-is-a-child-actress-she-was-just-a-child-prop-for-the-left/ Itt az ideje kiegyensúlyozni a sok drámai riogatást és hisztériát tartalmazó híranyagot (ami persze fényesen illusztrálja az érzékeny ballib túllengéseket) és inkább többet kéne foglalkozni valódi hozzáértők, mint például malajziai származású asztrofizikus, professzor Willie Soon véleményével a klímáról és ezzel összefüggő témákról. Általában többek között Greta Thunberg, vagy Al Gore neve sem marad ki előadásaiból. Amellett hogy szakértő, mondanivalóját szórakoztatóan (habár klíma vészmadarak idegösszeroppanásának veszélyében) adja elő. Mivel nem az elvárt elméletet nyomja (mindig alátámasztott, tudományos adatokra hivatkozik) nem meglepő, hogy éri is éppen elég támadás. https://www.youtube.com/watch?v=1zrejG-WI3U Ebben a videóban 8:56-tól kb. 16:00 percig Gretáról beszél: https://www.youtube.com/watch?v=NbbcMDnMcHM
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!