Lezuhant egy amerikai vadászrepülő

2019. augusztus 01. 17:57

A Death Valley Nemzeti Parkban gyakorlatoztak.

2019. augusztus 01. 17:57

Lezuhant egy F/A-18E Super Hornet a Death Valley Nemzeti Parkban – írja a Navytimes. A baleset egy kaliforniai légibázis közelében történt gyakorlatozás közben, a pilótát jelenleg helikopterrel keresik, heten könnyebben megsérültek a park látogatói közül. A hatóságokat egy tíz mérfölddel arrébb lévő panzió dolgozója értesítette, miután fekete gombafelhőt látott felszállni a völgyből. 

A völgy népszerű helyszínnek számít a repülés szerelmeseinek körében, ugyanis itt engedélyezik a légierő számára a gyakorlatozást, és a Csillagok háborúja-kanyonként is ismert hely gyönyörű panorámát szolgáltat a fotósoknak. Azért kapta a népszerű filmről a hely a nevét, mert több jelenetet itt forgattak. 

(Kép forrása: Navytimes.com)

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2019. augusztus 02. 21:33
"Lezuhant egy amerikai vadászrepülő A Death Valley Nemzeti Parkban" Akkor legalább stílusosan csinálta.
voltospultos
2019. augusztus 02. 08:37
Nohát ez van. A katonai gépek néha lezuhannak gyakorlás közben. A pilótáik a fegyveres erők diplomás fenegyerekei, akik próbálgatják a határokat, és versengenek egymással, hogy ki a legmenőbb. Persze bármi okozhatta a balesetet.
annamanna
2019. augusztus 02. 00:08
"a Csillagok háborúja-kanyonként is ismert hely gyönyörű panorámát szolgáltat a fotósoknak." Ilyet csak animáción láttam, itt: https://www.youtube.com/watch?v=PrM55kaJ9a0&t=80s
3M..
2019. augusztus 01. 20:43
Az lehetetlen. Az amerikai gépek a világ legjobbjai. Szebb Jövőt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!