Félelmetes az oroszok új drónja

2019. augusztus 08. 13:20

A gépet a nem rég kifejlesztett szuperszonikus rakéták hordozására építették.

2019. augusztus 08. 13:20

Először szállt fel az orosz hadsereg új támadó szuperdrónja, az Ohotnyik, amely egy vadászbombázóra való rakétát és egyéb fegyvert képes magával szállítani – írta a HVG. A lopakodó képességgel rendelkező pilóta nélküli gépről a védelmi minisztérium szerdán tett közzé videót.

Az Ohotnyik (Vadász) ötezer kilométert képes repülni, sebessége óránként ezer kilométer körül van, s állítólag arra tervezték, hogy a most fejlesztett szuperszonikus rakétákból, a Kindzsalokból is vihessen magával. A gép szárny fesztávja 19 méter, s súlya húsz tonna körül van.

 

 

 

 

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tatulus
2019. augusztus 25. 16:06
Ha drón, akkor minek az első ablak?
pemete jakab
2019. augusztus 08. 22:30
"Félelmetes az oroszok új drónja" Ha az oroszoknak lenne a legmodernebb fegyverarzenáljuk, akkor sem nyernének meg egy globális háborút a Nyugattal szemben. Ezt igazolja, hogy a náci Németországnak volt a legkorszerűbb fegyverzete, mégsem nyerte meg a világháborút.
amaurote
2019. augusztus 08. 19:07
nagyon jó! ezzel fogja megvédeni a kereszténységet putyin! a pápa és németh sándor is megmondta hogy putyin lesz a kereszténység védelmezője! XD
flesh ripper
2019. augusztus 08. 16:40
Az orosz lopakodó medve, mindig is jól tudott repülni. Az orosz maci orrhosszal megelőzi az amerikai fehérfejű rétisast (Bald eagle).
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!