A magas lakbérek ellen tüntettek Németországban

2019. május 05. 12:02

Ezrek vonultak Hamburg utcáira. Videó.

2019. május 05. 12:02

Tüntetést tartottak Németországban a magasra szökött lakbér árak ellen tiltakozva. Az Euronews értesülései szerint összefogtak a bérlői szervezetek, valamint a szakszervezetek, és létrehozták az úgynevezett Bérlés-Költözés szövetséget. 

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
puszika
2019. május 06. 17:57
Na,nagyokosok! Ha már a németeknek is magas a lakbér/ugye-ugye a bérlakás program,figyeljenek azok a pártok akik itthon is azt akarnak tűzön-vízen át/, AKKOR MILYEN MAGAS LEHET AZOKNAK A MAGYAROKNAK AKIK KINT VANNAK!! FIGYELJETEK NÉMETORSZÁGI MAGYAROK!! ITTHON JOBB!!!!!!
formaegy
2019. május 05. 19:15
Talán az ok okozója ellen kellene tüntetni! Merkelhitleretek és bandája ellen! A merkelcsordát el kell tartani, ami nem csak etetésből áll, hanem lakhatás, közüzemi díjak, berendezés, ruházkodás, és minden az élethez szükséges kiadásból amiért TI dolgoztok, hogy élni tudjatok, a merkelcsordát pedig eltartjátok! Még mindig nincs annyi vér a p....ban, hogy merkelhitler anyátok és bandája bíróság elé állítását követeljétek, akinek nem csak TI, hanem az egész Európa köszönheti a mocskot, ezt az áldatlan állapotot! Lehet, hogy töketlen kutyák vagytok, telefossátok a gatyátokat inkább mint eltüntessétek ezt a lotyót, de a történelembe megint úgy fogtok bekerülni, hogy - MEGINT A NÉMETEKNEK KÖSZÖNHETŐ Európa békéjének felszámolása, és a NÉMETEK lelkén szárad ártatlan emberek, gyerekek halála!!! De ti csak hagyjátok tovább ennek a disznó diktátornak az ámokfutását, hagyjátok tovább, hogy ártatlan emberek, gyerekek haljanak meg a mocskos Merkelhitleretek aljas politikája miatt! Magasak a lakbérek? Megérdemelnétek, hogy minden megfizethetetlen lenne számotokra, mert a gyávaságotoknak köszönhető, hogy Európára szenvedést, békétlenséget, mocskot zúdítottatok! Szégyelljétek magatokat!
Akitlosz
2019. május 05. 15:05
Aki magas lakbért kér őt tegyék kuláklistára és államosítsák a lakását!
aleb19
2019. május 05. 12:50
a gdp-tol fuggetlenul azokban az orszagokban alacsony a gyerekszam ahol a nyuggerek/segelyesek parazitak es aranytalanul sokat kapnak az allamtol...ez sima neolibsi szavazat vasarlasi manipulacio
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!