Le Pen: Az Európai Unió úgy működik, mint egy börtön

2019. április 05. 11:34

Videó.

2019. április 05. 11:34

Marine Le Pen, a francia Nemzeti Tömörülés elnöke a Global Conversation adásának vendége volt.

Az embereket cserben hagyta Európa és az Európai Unió, amely úgy működik, mint egy börtön. Zsarol, fenyeget, és közben gyenge eredményeket tud felmutatni. Egy másik Európát kell felépítenünk. El kell fordulnunk az uniótól annak érdekében, hogy megmentsük Európát” – mondta a francia politikus.

„Egészen biztos, hogy növekedni fog a képviselőink száma, de persze bővülni is szeretnénk. És nem titkolom, hogy van egy jóval nagyobb tervünk, vagy ha úgy tetszik, álmunk is. Létre szeretnénk hozni egy nagyon nagy csoportot, amely összegyűjti a nemzetállamok védelmezőjének számító pártokat. A konzervatívok és reformisták frakciójának többsége ide tartozhatna, de talán más pártcsaládoknak egy része is. Ez nagyon érdekes lenne.”

(Euronews)

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zakar zoltán béla
2019. április 07. 19:58
Tegnap véletlenül láttam! Undorító volt a piros blúzos nő agresszivitása!
kizökkentidő
2019. április 05. 12:25
A mezőgazdasági kérdéstől eltekintve Le Pen jól értékeli a helyzetet.Ma már nem csodálom, hogy az ügynök jobbikkal szóba sem álltak korábban.
rozmarbajusz
2019. április 05. 12:05
Mindig az a baj, hogy ha van egy erősebb jobboldali politikus, egyből ráhúzzák a szélsőjobboldali jelzőt. Még ha nem is az. De az emberek fejében egyből szélsőjobboldali. Kész. Az Hitler óta szitokszó. Ugyanez történt Bolsonaro-val, az embereknek fogalma sincs ki az, de amikor még csak esélyes jelölt volt, egyből ment a fikázása. Most már Orbánra is szélsőjobbosként hivatkoznak. Mi a szélsőjobbos egy Orbán politikájában?
yndi
2019. április 05. 11:58
Ja, az egyik rab már szólt is, hogy távozna, amire az volt a válasz, hogy csak tessék, de azóta állandóan haladékot kér, hogy még ne kelljen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!