Rendőrök raboltak el egy kisfiút Venezuelában

2019. február 02. 15:42

Nem mindennapos eset borzolta fel még jobban a venezuelai közvéleményt: az újra mindennapossá vált erőszakos összecsapások, az alkotmányos bizonytalanság, valamint az egyre súlyosbodó szociális katasztrófa után most már a bűn útjára lépett rendőröktől is tartaniuk kell.

2019. február 02. 15:42

Múlt pénteken a késő délutáni órákban egy 9 éves kisfiú békésen játszadozott a Miranda állambeli Sucre városának Guaicoco de Petare nevű részében található házuk közelében. Ekkor jelent meg az a két rendőr, akit most az ügyészség emberreblással gyanúsít.

A vád szerint két városi rendőr egyszerűen magával cipelte a gyereket. Név szerint Marco Antonio Terán és Anzonys Suárez volt az ügyészek szerint az a két egyenruhás, akik a gyermek elrablása után annak apját hívták fel, hogy egy nagyobb összeg átvétele után visszaadják a gyereket.

Nem sokáig élvezhették a Caraota Dígital tudósítása szerint az egyenruha viselésére méltatlanná vált férfiak a váltságdíjat, ugyanis hamarosan elfogták őket a kollégáik, és a szolgálati törvény megsértése, valamint emberrablás vádjával eljárást indított ellenük az ügyészség. Jelenleg letartóztatásban vannak, Conas város rendőrparancsnokságának fogdájában várják ügyük bírósági szakaszát.

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2019. február 03. 08:41
Dél-amerikai közbizonytalanság.
Robur
2019. február 03. 01:20
És még valaki ezt a Maduro barmot védi.
mo ching
2019. február 02. 23:44
Mexikóban is divat az emberrablás, még rendőrök által is. Hondurasban, Salvadorban megélhetési forrás ugyanez. Nem újdonság arrafelé.
sersem4
2019. február 02. 23:21
Elkaptak két bűnözőt a világ másik felén. Ezek szerint működik a rendőrségük, akik elkapták a gonosztevőket. Az én kedélyeimet az borzolná, ha nem kapták volna el őket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!