Trump Elton John Rakétaember című albumát küldte ajándékul Kim Dzsongunnak

2018. július 08. 16:28

Trump korábban is többször utalt már Elton John klasszikusára.

2018. július 08. 16:28

Az Egyesült Államok külügyminisztere, Mike Pompeo pénteken Észak-Koreába látogatott, hogy az atommentesítésről tárgyaljon.

Donald Trump, aki ezúttal nem utazott a miniszterrel ajándékot küldött Észak-Korea vezetőjének: Elton John „Rakétaember” című slágerét egy CD-n – írja a FoxNews. Hozzáteszik: az amerikai elnök tavalyi találkozójuk alkalmával is a „Rakétaember” illetve a „Kicsi Rakétaember” nevekkel illette Kim Dzsongunt. 

Pompeo beszámolója szerint az ajándékot egy Donald Trump által írt levél kíséretében átadta az elnöknek.

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2018. július 09. 00:58
Bagoly mondja verébnek, hogy nagyfejű tipikus esete. Trumpnak hány rakétája van?
3M..
2018. július 08. 16:47
"A koreai külügyminisztérium szóvivője közleményében azzal vádolta meg az USA-t, hogy elárulta a Donald Trump és Kim Dzsong Un júniusi csúcstalálkozóját szellemiségét azzal, hogy "egyoldalú és rablásszerű" követeléseket fogalmazott meg. Phenjani közlemény szerint "nagyon aggasztó" kimenetelűek voltak a Pompeo megbeszélései, mert azok olyan "veszélyes szakaszhoz vezettek, amely miatt meginoghat az atomfegyver-mentesítést illetően eddig szilárdan vallott eltökéltségünk". "Az elvárásaink és a reményeink az amerikai féllel szemben olyan naivak voltak, hogy az már szinte bolondság" https://kuruc.info/r/4/187718/ Szebb Jövőt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!