Jobboldali sztárkommentátorok beszélgetnek Trumpról

2018. február 01. 16:33

Az amerikai Ben Shapiro és a kanadai Jordan B. Peterson Donald Trumpról, konzervativizmusról, szólásszabadságról, posztmodernről és az élet vezérelveiről beszélgetett a The Rubin Reportban.

2018. február 01. 16:33

Ben Shapiro amerikai konzervatív kommentátor és szerző, egyik kötete az amerikai egyetemek indoktrinációjáról szól; a Breitbart volt szerkesztője, a Daily Wire alapítója főszerkesztője.

Jordan Peterson kanadai pszichológiaprofesszor nemrég vált híressé az élet 12 szabályáról szóló könyvével és azzal, hogy egy műsoron át állta a sarat Cathy Newmannel, a Channel 4 feminista riporternőjével szemben.

A Rubin Report David Rubin kommentátor által alapított amerikai beszélgetőműsor, amelyet a YouTube-on lehet követni.

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gwrf
2018. február 02. 16:23
Peterson konzervatív-liberális, már ami a klasszikus liberalizmust jelenti. Amivel szemben áll az a kultúrmarxista-szélsőliberális irányzat, ami É-Amerika egyetemein terjed, valamint Svédországban és Németországban is népszerű. Bármilyen közös vonást keresni benne a magát jobboldalinak hazudó, ex-kiszesek által vezetett kádárista kormánypárttunkkal óriási tévedés.
Belisarios
2018. február 02. 11:38
Úúú, megvan a péntek esti program! :D
Megtalálta
2018. február 01. 22:27
Jobboldali szakkommentátorok WTF? Egy libertárius meleg, egy ortodox zsidó és egy keresztény akadémikus eszmét cserélnek a létező legkomolyabb témákban, mert nem a másik identitásával vannak elfoglalva. Na, ezt nevezem teljesítménynek. Őket értelmiséginek lehet nevezni.
kampman
2018. február 01. 20:38
A műsorvezető, Dave Rubin kiugrott/kiátkozott liberális, a Young Turks nevű formáció tagja volt, de az iszlámmal kapcsolatos nézetkülönbségeik miatt pár éve otthagyta őket. Talán rádöbbent, hogy egy meleg zsidónak az iszlám túl sok perspektívát nem nyújthat :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!