Így menekülnek a rohingják

2017. október 17. 10:23

Az ENSZ menekültügyi szervezete által készített videó bizonyítja, hogy az erőszak máig nem ért véget a régióban.

2017. október 17. 10:23

Az ENSZ menekültügyi szervezete, az UNHCR drónfelvételt készített arról, ahogy több ezer rohingja próbál elmenekülni Mianmarból – adja hírül az Index. Az ENSZ emberi jogi főbiztosának hivatala által készített jelentés szerint augusztus óta több mint félmillió muszlim rohingja menekült a szomszédos Bangladesbe, miután a mianmari hadsereg tisztogatási akcióba kezdett ellenük. Az emberi jogi főbiztos szerint a fegyverős erők tervszerűen hajtották végre támadásaikat az általuk illegális bevándorlónak tartott rohingják ellen. A videó tanúsítja, hogy az erőszak máig nem ért véget a régióban.

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mindjárt
2017. október 18. 05:54
A muzulmánok szépen vissza mennek muzulmán bangladesbe, oda ahonnan a budhisták közé férkőztek. A budhisták békés emberek de megelégelték a muzulmánok erőszakoskodását. Elzavarják őket. ------------- Csak ide ne kötvényezze őket a felcsúti banda.
Akitlosz
2017. október 17. 18:30
Ha illegális bevándorlók, akkor ez a helyes. Európában is régen ezt kellene csinálni és nem Macron módjára megvárni, ameddig az illegális bevándorló újabb bűncselekményt követ el. No nem mintha a bíróság által kitoloncolásra ítélteken végre is hajtanák az ítéletet.
bispora
2017. október 17. 13:06
Hát akkor viszonylag kevés áldozattal rendeződik a probléma- a burmaiaknak most már csak a határaikat kell megfelelően védeniük és béke lesz. Érdekes a haladó humanistákat a Dominikából kiűzött kétszázezer haiti sorsa nem fogta meg ennyire.
Einar
2017. október 17. 11:00
https://www.google.hu/publicdata/explore?ds=d5bncppjof8f9_&met_y=sp_pop_totl&idim=country:NER:TCD:MLI&hl=hu&dl=hu
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!