Élő adásban ütötte ki a riportert egy részeg orosz

2017. augusztus 03. 13:44

„Elfoglaljuk Ukrajnát...” – lépett oda a részeg orosz az élő adásban tudósító riporterhez, majd nem sokkal később levert neki egy hatalmas állast.

2017. augusztus 03. 13:44

„Elfoglaljuk Ukrajnát...” – hőbörögte a férfi, mire a riporter, Nyikita Ravozzhajev megkérte, hogy maradjon csendben. Ezt követően a férfi kiosztott egy állast a tudósítónak, és sűrű káromkodások között azt mondta: „Ki vagy te, hogy így beszélsz velem?” Aztán a tévé gyorsan visszakapcsolt a stúdióba.

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
illesl
2017. augusztus 05. 16:57
Múltkor az aluljáróba kitelepedett mszp-seknek odaszóltam: éljen Orbán Viktor. No az egyik elvtárs úgy tűzbe jött, hogy a másik 3 csillapította. Még a szeme is forgott. Ott is van hülye, de itt is....
ciprióta
2017. augusztus 05. 05:40
megint hazudozik az orbánsajtó, a valóságban ez a faszkalap az odesszai Oplot nevü szélsőséges, oroszbarát, nacionalista szervezet tagja és azzal vádolta az oroszokat,hogy el akarják foglalni Ukrajnát, az Ntv pedig putyinfinanszirozott állami tévécsatorna, amely hivatalból folyamatosa azt hazudozza,hogy oroszok nincsenek a helyszinen,csak önkéntesek,akik a fegyvereiket a helyi ukrán falusi boltokban szerzik be..LOL
keso
2017. augusztus 04. 14:38
Primitív tajparasztok ezek mind.
ÁlcanélküliÜrügymutyiszter
2017. augusztus 03. 22:33
Ez a videó mindent elmond Oroszországról. Atom buta, ostoba, alkoholista férfiak, kurva jó nők. Oroszországban egy olyan fogamzásgátló vírust kellene elterjeszteni, ami csak nőnemű utódok foganását teszi lehetővé, és utána megtermékenyíteni őket jó magyar génekkel, és egyből helyes vágányra kerülnének.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!