Juncker: Az Európai Bizottság minden segítséget megad Finnországnak

2017. augusztus 18. 22:32

Szolidaritását fejezte ki Finnország lakosságával, valamint teljes támogatásáról biztosította az országot Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke pénteken.

2017. augusztus 18. 22:32

Az Európai Bizottság minden rendelkezésére álló támogatást megad Finnországnak – mondta Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke pénteken.

Az uniós bizottság vezetője közleményében elítélte és aggodalmát fejezte ki, hogy a spanyolországi merényletek után alig 24 órával Finnországban is, áldozatokat követelő, késeléses támadásra került sor.

Az elnök szolidaritását fejezte ki a biztonsági erőkkel, Finnország lakosságával és Juha Sipilä miniszterelnökkel.

Pénteken délután több embert megkéseltek a finnországi Turku városának központjában. A rendőrség közlése szerint ketten meghaltak, hat embert sebesülésekkel szállítottak kórházba, akik közül három állapota súlyos, őket intenzív osztályon látják el. A rendőrség közlése szerint még nem világos, hogy terrorista indíttatású volt-e a késelés.

(MTI)

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
áfonya
2017. augusztus 20. 14:39
Vén tróger csak igérget hazudozik részegen .
útonjáró
2017. augusztus 19. 22:54
"Az uniós bizottság vezetője közleményében elítélte és aggodalmát fejezte ki" hát, akkor most már minden rendben lesz...
nyugalom
2017. augusztus 19. 15:31
De mit tettek es tesznek? A reszvet keves! Alszent!
fapipa
2017. augusztus 19. 13:52
Cinikus alkesz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!