Megugrott az amerikai határról visszafordított magyarok száma

2017. június 29. 08:58

Jelentősen megugrott az elmúlt egy hétben az USA határáról visszafordított magyar állampolgárok száma a New York-i főkonzul szerint. Elképzelhető, hogy a szervezett bűnözői körök megtévesztik az Amerikában munkát vállalni akaró embereket.

2017. június 29. 08:58

Az elmúlt egy hétben jelentősen megugrott az Egyesült Államok határáról visszafordított magyar állampolgárok száma – erről Kumin Ferenc New York-i főkonzul beszélt a Kossuth rádió 180 perc című műsorában csütörtök reggel. Hangsúlyozta: a határőr dönti el, hogy az, aki turistaként érkezik az országba, beléphet, vagy fennáll annak gyanúja, hogy valójában illegálisan munkát akar vállalni. 

Mint mondta, a legális amerikai munkavállaláshoz szükséges iratok megszerzése akár évekig eltartó, „hihetetlenül bonyolult” procedúra, ugyanakkor sok – szervezett bűnözői körök által megtévesztett – ember abban a tudatban kel útra, hogy teljesen szabályosan dolgozhat a tengerentúlon, így kiszolgáltatott helyzetbe kerül.

(MTI)

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mindjárt
2017. június 29. 15:19
Amerika nem akar illegális betolakodókat -- helyes.
még fokozza
2017. június 29. 13:49
A határőr dönti el. Mibe kerül az ilyesmi?
hartnesz
2017. június 29. 13:45
A mocskos nácik Hol marad a migrants aid , az amnesty international és persze a kétfaszu kutya párt tiltakozása?
zakar zoltán béla
2017. június 29. 11:59
GB?!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!