Lövöldözés volt egy müncheni vasútállomáson

2017. június 13. 10:38

Verekedés fajult lövöldözéssé egy müncheni vasútállomáson. Több ember megsebesült, egy rendőrt fejbe lőttek.

2017. június 13. 10:38

Lövöldözés történt kedden egy müncheni vasútállomáson, több ember megsebesült, az elkövetőt elfogták. A rendőrség tájékoztatása szerint az eset a városi gyorsvasút (S-Bahn) Unterföhring nevű állomásán történt. Egy rendőrnő súlyosan megsebesült, sajtójelentések szerint a fején találta el az egyik lövés, őt életveszélyes állapotban szállították kórházba. Megsebesült két járókelő és az elkövető is, akit elfogása közben ért találat.

Nem terrortámadás történt, és a rendőrség ura a helyzetnek – mondta egy szóvivő a Bayerischer Rundfunk (BR) bajor tartományi közszolgálati médiatárságnak. A Münchener Merkur című lap szemtanúkra hivatkozó beszámolója szerint az esetet egy verekedésbe torkolló vita előzte meg. A megsebesült rendőrnő igazoltatni akart egy verekedőt, aki azonban elragadta a rendőrnő fegyverét és lövöldözni kezdett.

A rendőrség nagy erőkkel vonult a helyszínre, egy terrorelhárító alakulatot is mozgósítottak. A környéket lezárták, az állomást kiürítették, a vonatközlekedést leállították.

(MTI)

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
smarton
2017. június 13. 15:33
Vajon milyen náció verekedett? Nálunk a rétinégerek szoktak.
teljesenertelmetlen
2017. június 13. 13:51
Abban van a tévedés veleje, hogy egy nyugati kultúrállamban azt hiszik, a rendőrt megvédi az egyenruhája és a törvény, tehát nyugodtan lehet 50 kilós nő is, aki egy tömegverekedést megállít. Csakhogy egyre nagyobb az a népesség, aki ezt konkrétan leszarja...
zakar zoltán béla
2017. június 13. 13:51
Angela angyalkái
aleb19
2017. június 13. 11:55
ezert hasznosak az otvenkilos rendornok szerte a nagyvilagban
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!