Fabius: Trump „egy rakás hazugságot” terjeszt

2017. június 02. 10:38

A párizsi klímaegyezményt tető alá hozó volt francia külügyminiszter szerint Trump a kilépéssel „szégyenletes hibát” követ el, ráadásul a témában „egy rakás hazugságot” terjeszt.

2017. június 02. 10:38

Donald Trump amerikai elnök „szégyenletes hibát” követett el Laurent Fabius, a párizsi klímaegyezményt tető alá hozó volt francia külügyminiszter szerint azzal, hogy kilépteti az Egyesült Államokat a 2015 végén Párizsban csaknem 200 ország által aláírt globális klímamegállapodásból.

Az ENSZ 21. klímakonferenciájának elnöke azt is szóvá tette, hogy Trump a témában „egy rakás hazugságot” terjeszt. „Ez a döntés, ez a beszéd, ez egy szégyenletes hiba, hatalmas tévedés. Aztán meg egy rakás hazugság. Az egyetlen reakció a világ mobilizálása, ezt kell most tenni” – mondta Laurent Fabius pénteken a France2 francia közszolgálati televízióban.

(MTI)

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Google
2017. június 02. 12:42
Mondjuk, a rakas hazugsagot sem artana ismertetni, mondom ezt ugy, hogy nem feltetlenul vagyok Trump hive!
Google
2017. június 02. 12:40
Mobilizaljatok sajat magatokat, ne ilyenkor uszitsatok ra valakire/hasznaljatok fel a nepeket!
Tatulus
2017. június 02. 12:17
Fabiuszba szorult a fèreg!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!