Újraindítja a nyomozást Hillary Clinton emailjeinek ügyében az FBI

2016. október 28. 20:40

James Comey, az FBI igazgatója képviselőknek küldött levelében jelentette be, hogy új fejlemények miatt újraindítják a nyomozást Hillary Clinton e-mailjeinek ügyében. Tizenegy nap van az amerikai elnökválasztásig, így különösen kritikus az időzítése az FBI váratlan döntésének. Az FBI nyáron befejezte a nyomozást az e-mailek ügyében, amit a republikánusok akkor keményen bíráltak.

2016. október 28. 20:40

Az amerikai elnökválasztás előtt tizenegy nappal az FBI igazgatója, James Comey képviselőknek küldött levelében bejelentette, hogy újra vizsgálják Hillary Clinton személyes e-mail szerverét. Comey azt írta, hogy „friss fejlemények miatt” nyitják ki újra az ügyet – számol be a CNN.

Nyomozóhatósági források szerint az újonnan felfedezett e-mailek nem a WikiLeaks-szel vagy a Clinton Alapítvánnyal kapcsolatosak.

Nem hagyhatjuk, hogy a bűnözői gyakorlatait [Clinton] az Ovális Irodába magával vigye” – kommentálta a hír tDonald Trump péntek délután egy New Hampshire-i nagygyűlésének megnyitóján.

A hír meglepetésként érte Clintont és a stábját is, akik épp Iowa államban kampányolnak. 

Habár az FBI igazgatója korábban kifejezetten felelőtlennek nevezte Hillary Clinton e-mail kezelési gyakorlatait, nyáron mégis úgy döntöttek, hogy nem indítanak ellene büntetőeljárást. Akkor a republikánusok az FBI-t azzal vádolta, hogy politikai döntést hoztak.

 

 

Összesen 120 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kukagyerek
2016. október 29. 09:18
ÚGY NÉZ KI, HOGY ORBÁN MEGINT KÖPÖNYEGET FORDÍTHAT! :))))))))))))))
glinolid
2016. október 29. 08:33
Az FBI belekezdett a szerecsen mosdatásba. Felmentés lesz a vége.
atila68
2016. október 29. 07:24
Egy olyan kontakthibásra bíznák a legnagyobb nukleáris fegyverarzenált aki a saját emailjeire nem tud vigyázni. Az USA megérdemli önmagát.
Text adósság
2016. október 29. 07:14
Most először vak elnöke az USA-nak?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!