Verhofstadt: Farage úgy beszél, mint egy panaszkodó alkoholista

2016. szeptember 14. 17:55

Populizmusról, nacionalizmusról és alkoholizmusról vitatkozott egymással Guy Verhofstadt és Nigel Farage az EU helyzetével foglalkozó szerdai EP-vitanapon.

2016. szeptember 14. 17:55

Nagy szópárbajt vívott szerdán az Európai Parlamentben Guy Verhofstadt, a brexit uniós főtárgyalója Nigel Farage-zsal, a brit kilépésért kampányoló UKIP legismertebb politikusával. Verhofstadt, az EP liberális frakciójának vezetője az EU állapotáról tartott szerdai vitanapon arról beszélt: olyan új és megreformált unióra van szükség, amely képes felvenni a kesztyűt a nacionalizmussal és populizmussal szemben.

Nigel Farage brit politikus, a brexitért kampányoló UKIP volt első embere Verhofstadt beszédére reagálva arról beszélt, ő egy nacionalistát lát csak a teremben, éspedig Guy Verhofstadtot, akit Farage fanatikus EU-nacionalistának nevezett, lévén ő az, aki zászlókat, himnuszokat és hadseregeket akar. Inkább józan ész kellene, mondta.

Verhofstadt viszonválaszában úgy fogalmazott: Farage-ot nem a brit állampolgárok és gazdaság érdekei érdeklik, hanem Európa tönkretétele. A brit politikus szerinte olyan, mint egy alkoholista, aki amiatt panaszkodik, hogy valaki iszik a kocsmában.

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
USsange
2016. szeptember 15. 18:50
"...a reformprogramok leállítása" LOL
u.cserkész
2016. szeptember 15. 18:41
" megreformált unióra van szükség, amely képes felvenni a kesztyűt a nacionalizmussal és populizmussal szemben." Isten barma!! Más problémád nincs, az EU-nak más problémája nincs? Nekem van, valahányszor meglátom a pofátokat.
Tiszafa
2016. szeptember 15. 10:09
Már megint Guy Verhofstadt. Ezek a 68-asok... )))Már mint IQ-ban.
luga
2016. szeptember 15. 09:08
Atyaég! És te milyen vagy? Pont, mint egy idióta.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!