Ausztria: pincébe zárta leány áldozatát egy szír migráns

2016. szeptember 30. 16:39

Pincében tartott fogva egy 17 éves helyi lányt egy 29 éves szír menedékkérő az ausztriai Wiener Neudorfban, s a gyanú szerint szexuálisan is zaklatta áldozatát. Gyorsan elkapták, de ugyanilyen gyorsan szabadon is engedték az elkövetőt. A Szabadságpárt helyi képviselője botrányt kiált.

2016. szeptember 30. 16:39

Pincében tartott fogva egy 17 éves helyi lányt egy 29 éves szír menedékkérő az ausztriai Wiener Neudorfban, s a gyanú szerint szexuálisan is zaklatta áldozatát – írja a 888.hu a Kronen Zeitung cikke nyomán. 

Amilyen hamar elfogták, olyan hamar el is engedték a szír férfit, ami az Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) helyi képviselője szerint azért is felháborító, mert a 29 éves szír menedékkérőt korábban többször előállította már a rendőrség (a szír a helyi játszótéren viselkedett gyanúsan, ki is tiltották onnan).

Robert Stania szerint az ártatlanság vélelme ugyan mindenkit megillet, de komolyan megalapozott a gyanú, hogy a szír férfi szexuálisan zaklatta áldozatát. Ennek ellenére most ugyanabban a házban él, amelyik pincéjében fogva tartotta a lányt. „Ez botrány!” - fogalmazott a Kronen Zeitungnak a képviselő. 

A ház, amelyben a szír migráns él, állítólag egy helyi SPÖ-s (Osztrák Szocialista Párt) képviselő tulajdonában áll. Stania szerint a helyiek félnek attól, hogy hasonló eset fog történni a környéken.

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
drkovax
2016. november 14. 22:27
Ők adják bérbe (emelt áron) az osztrák államnak a házukat, hogy migránsok lakhassanak benne ...
csurcsányi
2016. október 07. 05:32
Na ezért védtük Nyugat-Európát a török muzulmánoktól több száz éven keresztül,most egy kard vágás nélkül megadja a muszlimnak magát a Nyugat-Európa,most már a DÉLI HARANGSZÓ tiltott lesz majd Európán és sajnos ez a pápa még bele is fog egyezni.
Harangláb
2016. október 07. 05:32
Miért nem értitek a Stumpf iróniáját?
rajgy
2016. október 07. 05:31
Végtére is az európai öltözködés nekik egy felszólítás. (Úgy értik) Egy "puff"ba bemenni pedig nincs pénzük. (Az útra szerencsére még futotta.)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!