Jegyüzérkedett az Ír Olimpiai Bizottság elnöke

2016. augusztus 17. 20:56

Őrizetbe vették az Ír Olimpiai Bizottság elnökét, mert a gyanú szerint jegyüzérkedett.

2016. augusztus 17. 20:56

Jegyüzérkedés gyanújával őrizetbe vették az Ír Olimpiai Bizottság elnökét. A brazil rendőrség szerint Patrick Hickey törvénytelenül, jelentős felárral adott el belépőket olimpiai rendezvényekre.

A férfit egy riói luxusszállodában fogták el, miután a hírek szerint fia hotelszobájában próbált elrejtőzni a hatóság elől. Őrizetbe vételét követően pedig rosszullétre panaszkodott, így végül mentő vitte el a helyszínről.

A Nemzetközi Olimpiai Bizottság egyelőre nem kommentálta a történteket.

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kukagyerek
2016. augusztus 18. 10:30
"..mert a gyanú szerint jegyüzérkedett." ---------------- Mutyis ez is?
Nemaztmondták Feri!
2016. augusztus 18. 02:38
Plagibá környékén is szét köllene nézni...
Strassnoff Ignác
2016. augusztus 17. 23:03
Legtöbbször úgy gondolom vagyok annyi idős, hogy már nem sok újat mutatnak, de azért még mindig tudok néha csodálkozni. Mennyit keres egy ilyen faszi? Gondolom felénk sokan elfogadnák a havi fizetését egy évi jövedelemnek. Mennyit kereshet egy ilyen szemétséggel? Már úgy a fizetéséhez képest? Nem hiszem, hogy ettől lesz sokkal gazdagabb. Pitiáner szarházi.
hátakkor
2016. augusztus 17. 22:31
Mind ezt csinálja, pedig most néző sincs..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!