Seehofer: Az iszlamista terror megérkezett Németországba

2016. július 26. 15:47

Megérkezett az iszlamista terror Németországba Horst Seehofer bajor miniszterelnök szerint. Arról is beszélt: nem szabad relativizálni a problémát. Időközben a bajor belügyminiszter is rájött arra: a menekültek útvonalait terroristák és bűnözők is használják.

2016. július 26. 15:47

Az iszlamista terror megérkezett Németországba, ezért fel kell lépni a lakosság védelmében és nem szabad relativizálni a problémát – mondta Horst Seehofer bajor miniszterelnök kedden Gmundban a tartományi kormány ötnapos tanácskozása előtti sajtótájékoztatón a Bajorországban az utóbbi napokban történt támadásokkal kapcsolatban.

A jobbközép CSU elnöke a berlini vezetés nyilatkozataira utalva hangoztatta: elfogadhatatlan az az érvelés, hogy a politika nem ígérhet teljes biztonságot, elfogadhatatlan az iszlamista terrorizmus relativizálása annak mérlegelésével, hogy a lakosság különböző csoportjában mekkora a bűnözés, és nem elég higgadtságot kérni az emberektől, hanem mindent meg kell tenni a közbiztonság erősítéséért.

Joachim Herrmann tartományi belügyminiszter kiemelte: az utóbbi hónapokban „sajnos az is kiderült, hogy a menekültek útvonalait terroristák és bűnözők is használják, akik menedékkérőnek adták ki magukat, ezért nem szabad alkalmazni a nyitott határok politikáját”.

Összesen 110 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rajgy
2016. július 28. 08:29
Nem tudom, hogy Merkelnél kell e keresni a megoldást. Valahol, valakik eldöntötték, hogy az Osama Mohsen "gáncs"-legenda annyira kelendő, hogy kinevezték menekült szimbólumnak. (Egészen a Real Madridig röpítették) Azt kellene megkeresni, akik a szálakat húzogatták. Egy embercsempésznek csak Osamára kell mutatnia: "Berendezett lakás, állás, Real Madrid. Te nem akarod ezt?" Válasz: Stimmel. Dehogynem akarom! https://www.youtube.com/watch?v=OiPZcsKKbto
hirvi
2016. július 27. 00:21
Komolyan? Sikerült túllépni a "mi nem vagyunk nácik, mi mindenkit szeretünk, mi nem vagyunk nácik, mert nálunk mindenki egyenlő: zsidó, arab, török, cigány, buddhista, hindu, muzulmán.. mindenki... mi nem vagyunk nácik, mert még bakancsot sem húzunk, mert aki bakancsot húz az náci, de mi már meg is szüntettük a bakancsgyárat... mert mi utáljuk a nácikat, ránk senki se mondhatja, hogy mi nácik vagyunk, mert mindenki az, aki nem akarja megsimogatni a bevándorlókat, csak mi nem!" - típusú gondolkodásmódon, most hogy sorba jönnek a balhék? Most már a háttérben megbúvó erők nyomása sem elég, hogy tovább kendőzzék a nyilvánvalót? Vannak még csodák.
hátakkor
2016. július 26. 22:23
Honnan érkezett az iszlamista terror? Az égből pottyant?
Negue
2016. július 26. 22:11
"Időközben a bajor belügyminiszter is rájött arra: a menekültek útvonalait terroristák és bűnözők is használják." Gratulálok a gyors észjárásához!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!