USA: Terrortámadás lehet a Foci Eb-n

2016. június 01. 08:01

Az amerikai külügyminisztérium arra figyelmeztet, hogy terrortámadások lehetnek a nyári foci Eb-n, de kockázatosnak tartja a Tour de France-on és a július végi krakkói Katolikus Ifjúsági Világtalálkozón való részvételt is.

2016. június 01. 08:01

Az amerikai külügyminisztérium terrorfenyegetettségre figyelmeztette a franciaországi foci Eb-re kiutazó turistákat, emellett kockázatosnak tartja a Tour de France-ra és a krakkói Katolikus Ifjúsági Világtalálkozóra való ellátogatást is.

Ugyanakkor a külügyminisztérium szóvivője, John Kirby kijelentette: nincs tudomásuk semmilyen konkrét terrorfenyegetésről, bármelyik eseményt illetően. Az európai biztonsági intézkedéseket pedig megfelelőnek tartják.

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Morgen
2016. június 01. 21:23
Mi ebben az új? Lehet, de tudják, hogy nem lehet. Majd meglátjuk, mi meg ezt tudjuk.
cikicakk55
2016. június 01. 14:29
Múlt héten még azt írták,hogy nem a foci VB nézői,akik ott vannak a meccsen,nem ők vannak veszélyben,hisz a beléptető kapukon olyan ellenőrzés folyik,hogy azt is megmondják mit evett 2 órája.Inkább azok vannak veszélyben,akik nagyobb tereken,óriás kivetítőn több ezren nézik az egész EB-t Ott képtelenség kiszúrni,hogy egy fiatal kövér,vagy tele van aggatva robbanó patronokkal.Oda hátizsákot is lehet vinni.Engem nem érdekel a foci,de ahogy bele gondolok,hogy mennyi szép dolog volt a világon,ahol a népek származástól függetlenül jól érezhették magukat.( Riói fesztivál,Virágkarneválok, Kínai nagy ünnepek,stb .Ezek most már mind veszélyesek lesznek,mert több tízezer ember menne megnézni és szeretné jól érezni magát.Az öngyilkos merénylőnek meg tök mindegy mennyi ártatlant visz magával a halálba,Allah megmondta neki,ha hitetlent ölsz, a paradicsomba juttatlak.
thymian
2016. június 01. 11:17
Ha merkel, schultz, juncker is ott lesz..... Érezzék a saját bőrükön, mit rendeztek.
Kanóc
2016. június 01. 11:08
Az ISIS is majdnem ugyanezt mondja. Ezek egy kottából muzsikálnak, unisono.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!