Foci Eb: szesztilalom a szurkolói balhék miatt

2016. június 13. 09:13

Tilos lesz a meccseknek helyt adó városok bizonyos területein az alkoholárusítás a sorozatot szurkolói rendbontások miatt.

2016. június 13. 09:13

A sorozatos szurkolói balhék miatt az UEFA megfenyegette az angol és az orosz válogatottat is, hogy ki fogják zárni a két csapatot az Eb-ről, ha drukkereik folytatják a balhézást. Az orosz szövetség ellen külön is eljárást indított az UEFA, amiért a szombati angol-orosz meccs után az orosz szurkolók már a stadionban rátámadtak az angol drukkerekre. 

Közben bekeményít Franciaország is. A belügyminiszter jelezte: ki fogják utasítani az országból a rendbontókat. Bernard Cazeneuve emellett bejelentette azt is: utasította a meccseknek helyet adó városok rendőrfőnökeit, hogy korlátozzák az alkoholtartalmú italok eladását. A szesztilalom a mérkőzés napjára és az azt megelőző estére vonatkozik a stadionok környékén és a közterületeken.

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sersem4
2016. június 13. 16:53
Feltűnően sok az erőszak. Ez nem lehet így spontán történések véletlen sorozata.
o _ A
2016. június 13. 12:47
Ez csak is egy atlantista összeesküvés lehet Putyin cár ellen. A szokásos provokáció! Mocskos állatok! Semmilyen eszköztől nem riadnak vissza, ha a konzervatív értékeket védelmező Putyint kell felpiszkálni.
finalpoint
2016. június 13. 11:40
Jajj ugyanmár! Sajnos mindig is voltak foci huligánok, érdekes módon eddig minden ország rendőrsége meg tudta őket állítani (az angol rendőrség a leginkább, a ruszki meg gondolom még inkább), most valahogy pont az EB ideje alatt, pont a franciáknak nem sikerülne. Tényleg ennyire béna lenne a francia rendőrség? Meg majd pont az "egyes helyeken" bevezetett alkoholtilalom fogja őket visszafogni. :-DD Nagyon kacagok!
orion
2016. június 13. 11:33
Edzésnek pedig jó.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!