Egy CDU-s rárakná az első pakisztáni gépre a fiatalkorúakat molesztáló migránsokat

2016. május 30. 20:24

A hesseni Darmstadtban a hétvégén 18 esetet jelentettek a rendőrségnél, amikor javarészt dél-ázsiai kinézetű menedékkérők fiatalkorú nőket molesztáltak egy utcabál során. Egy helyi CDU-s politikus hazaküldené Pakisztánba a tetteseket.

2016. május 30. 20:24

A Frankfurt am Maintól délre található hesseni Darmstadtban menedékkérők molesztáltak fiatal nőket egy hétvégi utcabál során, írja a Junge Freiheit. Tizennyolc esetet jelentettek eddig a dél-hesseni rendőrségnek, az áldozatok jelentős része kiskorú. Hárman már a fesztivál alatt a rendőrséghez fordultak, az elkövetőket pedig dél-ázsiai férfiakként írták le, akik kisebb csoportokat alkotva először körbetáncolták a nőket, majd „erkölcstelenül fogdosni kezdték őket” a német jobbos lap tudósítása szerint.

A dél-hesseni rendőrség három pakisztáni menedékkérőt vett őrizetbe.

A Junge Freiheit megszólított egy hesseni CDU-s politikust is. „A menedékjoggal a lehető legmegalázóbban éltek vissza. Ez teljesen elfogadhatatlan. Világosan mondom: aki ilyet tesz, nem érdemli meg, hogy a vendégünk legyen. Világos választ kell adnunk, és az csak az lehet, hogy jogerős bírósági döntéssel rárakjuk az első Pakisztánba tartó repülőre az elkövetőt!” – nyilatkozta a lapnak Hans-Jürgen Irmer.

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2016. július 20. 11:05
Mennyivel olcsóbb, ha be sem engedik őket!
Pandaka pygmaea
2016. június 01. 17:02
Na, most már ír róla az Origó, de azt már nem merik leírni, hogy zömmel KISkorúak voltak az áldozatok, "csak" fiatal nőket emleget a cikk...
1120
2016. június 01. 17:02
Na, előbb-utóbb ez is megkapja a tortát az arcába valamelyik öngyűlölő beteg kreténtől... :(
lilla
2016. június 01. 17:01
> Egy CDU-s rárakná az első pakisztáni gépre a fiatalkorúakat molesztáló migránsokat. Ejnye. Fujjj... Rasszista! ;)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!