Könnygázazott a koszovói ellenzék a parlamentben

2016. március 11. 10:13

Sokadjára is könnygáz bevetésével igyekezett politikai véleményének nyomatékot adni az ellenzék a koszovói parlamentben.

2016. március 11. 10:13

Immáron sokadik alkalommal tiltakozott sajátos módon az ellenzék a koszovói parlamentben a Szerbiával, illetve Montenegróval kötött megállapodások miatt: könnygázt, paprikaspray-t és vizespalackokat bevetettek.

Mivel ez már nem az első ilyen akciója volt a koszovói ellenzéknek, ezért nem csak a politikusok, hanem már az újságírók is felkészültek, és vittek magukkal gázmaszkot is az ülésre. Ugyanakkor a házelnök kilátásba helyezte egy testszkenner elhelyezését a bejárathoz, hogy elejét vehessék a további hasonló akcióknak.

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fahrenheit 451
2016. április 07. 17:12
"Szíjjártó vízummentességet adna Koszovónak" http://mandiner.hu/cikk/20151209_szijjarto_vizummentesseget_adna_koszovonak
C.Dömötör
2016. március 11. 14:27
Egy kulturált nép, csiszolt szokásokkal. Miért kell ezeknek parlament? Ellenzék?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!