Áttörték a menekültek a görög-macedón határkerítést

2016. február 23. 18:07

A görög-macedón határon rekedt menekültek áttörték több helyen a határt védő kerítést. A szigorított macedón intézkedések miatt csak a szíriai és iráni migránsokat engedik be az országba, az afgánok Görögországban ragadnak.

2016. február 23. 18:07

Menekültek áttörték a macedón határt védő kerítést, miután Görögország északi határainál ezrek rekedtek annak köszönhetően, hogy a macedón hatóságok szigorították a belépési feltételeket, és csak a szíriaiakat és az irakiakat engedik be az országba, az afgánokat nem. 

A határon rekedtek északi és nyugati irányban szeretnének Európában tovább menni. Több helyszínen zsúfolódtak fel migránsok ezrei.

Az egyik afgán férfi szerint nem tehetnek semmit, ha Macedóniánál is lezárják a határt, mivel Törökországnál is lezárták az iráni határt. A macedón határnál rekedt menekülőket a görög hatóságok megpróbálják buszokkal visszaszállítani őket Görögországba, amely feszültséget okoz a migránsok között.

Összesen 82 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2016. március 30. 22:56
Afrikában meg Ázsiában talán a népességszabályozásnak az a gyakorlata segítene, ha a mennyegzőt követően az ifjú férj tojásait szolgálnák fel rántottának.
Házmester
2016. március 17. 20:59
Na végre egy igazi hír, nem az emeszpés hisztérika Nyakóval kell foglalkozni. Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!
2016. március 13. 15:45
Nomen est omen, de hát mit is lehet várni egy ilyen Mr. Black nick-nevűtől! Hogy lehet felhozni példaként ilyen példátlan rasszista kirekesztőket, ilyen antihumánus (karddal)vagdalkozókat, mint Hunyadit és Zrínyit! Az embernek tényleg megáll az esze!
zolka50.50
2016. március 07. 22:19
Ennél hülyébb címet nehéz lenne kitalálni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!