Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Így menti meg az öngyilkosokat a török elnök

2015. december 25. 17:39

„Váratlanul” épp a Boszporusz-hídon át vezetett a török elnöki konvoj útja, amikor egy öngyilkosjelölt készült arra, hogy leugorjon. Állítólag az elnökkel való beszélgetés hatására tett le szándékáról.

2015. december 25. 17:39

Épp a mecsetből tartott hazafelé Recep Tayyip Erdoğan török elnök, amikor konvoja rendőrökre lett figyelmes a Boszporusz hídján. A rendőrök egy öngyilkosjelöltet próbáltak lebeszélni szándékáról. Az elnök odament az illetőhöz, aki megilletődött, hogy személyesen találkozik az elnökkel. A török elnök hatására aztán a Daily Sabah Turkey videója szerint letett a szándékáról. Erdoğan megígérte, hogy segít megoldani a problémáit.

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Peter8811
2015. december 27. 09:37
Erdogán álldigál, Karján kadigán. A dátum hétfő. Biztonsági őr hét fő. Jön menetrend szerint, Az úgró. Szátokban világit, A Negró.
Je suis Ákos
2015. december 27. 00:26
Basszus, ez tényleg gusztustalan, vagy 25 képen látható, ahogyan csúszik mászik a "magyar???????" politikai "elit" az izraeli nagykövet előtt szijártó még kék nyakkendőt is vett hogy ezzel is szimbolizálja a hűségét De melyik országhoz is? Kiknek van a zászlajában kék, fehér? Gyomorforgató képek Képgaléria: így hanukázott az izraeli követségen a kipás Szijjártó és Orbán felesége a balliberális elvtársakkal https://kuruc.info/r/6/152299
balbako_
2015. december 26. 10:40
A mi Ferink meg gyerekeket talál.
tango47
2015. december 26. 10:32
Emberek! Nem tudom mi ez a negatív hozzáállás. Le is lövethette volna.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!