Ő az a rendőrkutya, aki ma meghalt a tűzpárbajban

2015. november 18. 13:22

Lelőttek a terroristák egy rendőrkutyát a szerda hajnali tűzpárbajban Saint Denis-ben. Diesel, a hét éves belga juhászkutya elsőként hatolt be abba a házba, ahol a terroristák rejtőztek. Ekkor kapta a halálos sebet.

2015. november 18. 13:22

Elpusztult egy rendőrkutya szerda hajnalban a terroristák elleni rendőri akcióban Saint-Denis-ben. Dieselt, a hét éves belga juhászkutyát a rendőrök azért küldték be abba a házba, ahol a terroristák elbarikádozták magukat, hogy mérje fel a terepet. Ekkor kapta a halálos sebet. 

A Twitteren már terjed a #jesuischien (kutya vagyok) hashtag, amellyel a lelőtt rendőrkutyára emlékeznek a felhasználók – írja az Index.

(Kép: Jethro Mullen, Atika Shubert and Margot Haddad, CNN)

Összesen 113 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Peter8811
2015. november 19. 07:10
Szerintem a francia rendőrök robbanó anyagot kötöttek rá és be küldték a lakásba. Sajnos a házmester néni nyitott neki ajtót, bumm mind a ketten! Ezért van az egy civil halott nő!
Horpadt Bölény
2015. november 18. 21:06
Ez a szegény eb értékesebb génállományt hordozott mint az egész " magyar " ellenzék
Megtalálta
2015. november 18. 19:50
"A Twitteren már terjed a #jesuischien (kutya vagyok) hashtag, amellyel a lelőtt rendőrkutyára emlékeznek a felhasználók – írja az Index." Ez egy elég ostoba tréfa. Még ha Je Suis Diesel lenne, akkor is sok lesz már a Jesuisozásból. Sajnálom szegény kutyát, de hát a kötelességét végezte.
Horpadt Bölény
2015. november 18. 18:45
Ez a szerencsétlen eb valószínűleg tökéletesebb egyede volt a fajának,mint a degenerált komcsi Hollande.Sajnálom szegény állatot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!