Itt egy tory képviselő, aki nyaraló menekültek miatt nem tud elmenni fodrászhoz

2015. szeptember 09. 13:25

A vita hevében Adam Holloway tory képviselő azt mondta a brit alsóház menekültügyi rendkívüli ülésén, hogy hogy nem tud elmenni fodrászhoz, mivel a menekültek nyaralni mennek azokba az országokba, ahonnan elmenekültek.

2015. szeptember 09. 13:25

Adam Holloway tory parlamenti képviselő egy rendkívüli menekültügyi ülésen fejtette ki álláspontját a brit alsóházban. Azt mondta: „A holttestekben, amiket partra mosott a tenger, az a legérdekesebb tanulság, hogy lehetsz egyszerre menekült és gazdasági bevándorló is. Ők korábban biztonságos országokba szerettek volna eljutni, és most Európába tartanak.” A vita hevében tett más kijelentéseket is a konzervatív politikus: „Vannak emberek ebben az országban, akik menedéket kérve jöttek ide, és majd nyaralni fognak visszamenni azokba az országokba, amiket menedéket keresve hagytak el. Én például nem tudtam elmenni fodrászhoz ugyanezen ok miatt.”

A Downing Street elhatárolódott Adam Holloway parlamenti képviselő és ex-újságíró heves alsóházi tiltakozásokat kiváltó hozzászólásától. Ugyanebben a vitában Holloway azt is kifejtette, hogy szerinte azok az európai országok, akik menedéket kínálnak a Nyugatra tartó migránsoknak, őrültek. Majd hozzátette: ez nem egy idegengyűlölő vélemény.

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
várúr
2015. szeptember 09. 17:14
Nem Holloway őrült, hanem az összes PC balfasz. "Menekült" aki visszajár nyaralni oda, ahonnan állítólag elüldözték... Röhej.
luga
2015. szeptember 09. 14:35
Bizony, azonnal el kell határolódni attól, aki ki meri mondani az igazat. Menekült. Ha-ha.
pollip
2015. szeptember 09. 14:20
"a menekültek nyaralni mennek azokba az országokba, ahonnan elmenekültek. " Ez édes:-))))) Közhírré kéne tenni:-))))))
Szúnyog
2015. szeptember 09. 13:44
Ezért kell kopaszokat küldeni a parlamentbe.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!